Nieuws over in-lite

Wil je op de hoogte blijven van in-lite nieuws en tips? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

51 nieuwsberichten
Vacature - Customer Service Medewerker
04 februari 2016

 Customer Service medewerker

Deze functie is reeds vervuld.


Algemeen

Als jong Nederlands bedrijf ontwerpen, produceren en verkopen wij toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. in-lite verlichting is verkrijgbaar bij zo’n 150 dealers in Nederland. Daarnaast worden onze producten verkocht in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Onze producten worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers) maar zijn ook direct voor particulieren te koop.

Assortiment 2016
18 december 2015
Verwacht voorjaar 2016: ACE
03 november 2015

In het voorjaar van 2016 zal in-lite het assortiment uitbreiden met een toonaangevende nieuwe lijn: ACE. Niet alleen toonaangevend qua vorm en licht, maar ook als het gaat om toepassing.

in-lite 3 oktober in Eigen Huis & Tuin
29 september 2015

Zaterdag 3 oktober kun je in-lite weer uitgebreid zien in Eigen Huis & Tuin. In de voortuin van het Eigen Huis zal onze verlichting door Lodewijk en Froukje worden aangelegd. Je ziet hoe buitenspots BIG SCOPE en SCOPE worden geinstalleerd en ook ons nieuwste grondspot(je) HYVE 22 komt aan bod. Verder zijn in deze voortuin staande lamp LIV en grondspot HYVE verwerkt. Uiteraard ontbreekt het mooie eindresultaat in de avond niet en kun je ook nog een in-lite startset winnen. Kijken dus!

De nieuwe producten van najaar 2015
13 juli 2015

Dit najaar komt in-lite weer met een aanvulling op het assortiment. Alvast een klein voorproefje op wat je na de zomer van ons kunt verwachten.

De nieuwe producten: geïntegreerd Ø 22 mm en vierkant wandmodel
Najaar 2015 komen wij met een uitbreiding op het geïntegreerde assortiment. In navolging op FUSION 22 introduceren wij nog 3 nieuwe producten in de maat Ø 22 mm: FUSION 22 RVS, HYVE 22 en HYVE 22 RVS.

Verfijn je keuze