• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Maakt buiten bijzonder

Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken!

Inspiratie opdoen

vtwonen weer verliefd ♥ op je tuin

vtwonen​ en in-lite hebben de handen ineen geslagen en de tuin van Maarten en Jessica getransformeerd in een tuin voor het hele gezin. Het lichtontwerp en de foto's zien?

Lees verder

Virtual reality tuintour

Tuin in 360°

virtuele tuintour

Inspiratie & Tips

eht

Gezien op televisie

Eigen Huis & Tuin

In het tv-programma Eigen Huis & Tuin is onze verlichting bijna iedere week te zien. Doe inspiratie op en ga zelf aan de slag in je tuin!

Lees meer
De tuin van blogger Anne van Remade with Love

Blog Remade with love

Stapsgewijs buitenverlichting

Ons systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen probleem! Blogger Anne van ‘Remade with love’ had van tevoren al goed bedacht welke tuinelementen ze wilde uitlichten. Vervolgens heeft ze stapsgewijs verlichting aangesloten in haar achtertuin. Zo begon ze met enkele buitenspots en een wandlamp om de sierappelbomen en het tuinhuis uit te lichten.

Bekijk de tuin van Anne

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk meer items
in-lite Installatietips

Aanleg

Installatietips

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning 12 volt en is daarom eenvoudig en veilig te installeren. Wil je zelf je in-lite verlichting gaan aanleggen, dan is het goed te weten dat we de belangrijkste tips voor je op een rij hebben gezet. Bekijk onze handige instructiefilmpjes en lever een professioneel aangelegd systeem op!

Bekijk de video's