• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite aanleggen in 5 stappen

Stap 5: Armatuur

armatuur

Stap 5: Armatuur

Tijd voor de laatste stap, het aansluiten van de lampen zelf! We hebben vier categorieën: staande lampen, wandlampen, grondspots en buitenspots. Let er op dat je bij de installatie altijd de handleiding volgt. 

Kijk verder voor de installatievideo's van de verschillende productgroepen. 

Staande lampen

Staande lampen zijn te gebruiken als sfeermaker op het terras, langs een pad of bijvoorbeeld in een border. In de video kun je zien hoe je een staande lamp aansluit. 

 

 

Wandlampen

Wandlampen plaats je bijvoorbeeld naast openslaande tuindeuren of repeterend op een schutting. Bekijk de video voor een demonstratie. 

 

 

Buitenspots

Buitenspots zijn ideaal voor het aanlichten van bijvoorbeeld beelden, bomen en struiken. In de video kun je zien hoe een buitenspot wordt aangesloten. 

 

 

Grondspots: 60mm

Grondspots verwerk je in een ondergrond zoals bestrating, hout of grind. Bekijk de video voor een demonstratie (60mm grondspot). 
 

 

Grondspots: 22mm

Grondspots verwerk je in een ondergrond zoals bestrating, hout of grind. Bekijk de video voor een demonstratie (22mm grondspot). 

Gaten boren voor geïntegreerde verlichting

Gaten boren voor geïntegreerde verlichting

Onze grondspots kunnen in bijvoorbeeld keramiek, beton- of natuursteen en hout verwerkt. worden. Je kunt hiervoor gaten boren, maar een aantal 60mm grondspots kunnen ook los in een BOX 100 geplaatst worden. Bekijk hier het product. 

Wil je ronde grondspots integreren dan is het nodig eerst een gat te boren. Boren in hout kun je prima zelf doen met een houtboor. Voor het boren van gaten in beton, natuursteen of keramiek heb je een watergekoelde diamantboor en statief nodig. in-lite biedt dealers en verwerkers professioneel boorgereedschap dat ook geschikt is voor keramiek. Wil je hier meer over weten lees dan onze blog hierover. Liever voorgeboorde keramische tegels? Lees dan hieronder verder.

 

Lees meer
‘in-lite ready’ Geoceramica® tegels

‘in-lite ready’ Geoceramica® tegels

Voor diegene die niet zelf willen boren in keramiek zijn er ‘in-lite ready’ GeoCeramica® tegels ofwel voorgeboorde GeoCeramica® tegels voor in-lite LED grondspots. Zo maken we het voor jou nog makkelijker om te kiezen voor een sfeervol verlicht keramisch terras, oprit of pad. Je kunt de sparingen bestellen in 2 maten, op diverse posities en in alle soorten GeoCeramica®. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

 

Lees meer

Stap 4: Mini-connector

Eerst nog de mini-connector aansluiten? Ga terug naar stap 4 om te kijken hoe dit in z'n werk gaat. 

 

 

 

Stap 4

meer inspiratie?

Ga je aan de slag met je tuin of (dak)terras en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van buitenverlichting? Laat je inspireren en vraag nu de nieuwe brochure aan of bekijk hem online!

brochure
brochure inlite