• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite buitenverlichting in Eigen Huis & Tuin

Watertuin Volendam

Bekijk de tuin
Daan
Inspiratie
in-lite wandlamp EVO DOWN DARK 100-230V
Annemiek
Nieuws / Product

Nieuwe EVO wandlamp

Maak je EVO tuin compleet met de nieuwe EVO DOWN 100-230V

Architectonisch en strak, gemaakt van de beste materialen en schitterend op strakke wanden en gevels. Met trots presenteren we de EVO DOWN DARK 100-230V, een nieuwe wandlamp binnen het EVO concept specifiek voor gebruik op netstroom. Deze stijlvolle wandlamp, maakt jouw EVO tuin compleet. Naast de strakke wandlamp is er tegelijkertijd ook een bijpassende accessoire verkrijgbaar, de EVO WALL MOUNT DARK 100-230V. Wanneer de EVO wandlamp op een wanddoos wordt aangesloten, kan deze netjes afgewerkt worden met deze afdekplaat.

Lees meer
FIX 3 evo hyde toegepast
Daan
Product

in-lite spotlight: accessoires

EVO HYDE montage accessoires

De EVO HYDE  180 DARK en EVO HYDE 550 DARK zijn de perfecte armaturen om indirecte lichtbeelden te creëren op nagenoeg ieder horizontaal oppervlak. Om te kunnen voldoen aan jouw specifieke toepassingen en (licht)wensen hebben we een aantal handige EVO HYDE montage accessoires in ons assortiment. Wil je meer lezen over de EVO HYDE montage accessoires en/of toepassingen? Lees snel verder!

Lees meer
in-lite vtwonen weer verliefd op je tuin huis

Weer verliefd ♥ op je tuin - Maarten & Jessica

Bekijk de tuin
Daan
Inspiratie
Winactie Geoceramica
Daan
Nieuws

Power to the Professional

Winactie!

Sinds begin dit jaar zijn alle GeoCeramica® tegels van MBI ook ‘in-lite ready’ te bestellen. Dit betekent dat ze verkrijgbaar zijn met een voorgeboorde 60 mm of 22 mm uitsparing, geschikt voor de in-lite grondspots. Om deze extra service onder de aandacht te brengen zijn we gestart met een "Power to the Professional" winactie waarbij tuinprofessionals kans maken op prachtige in-lite prijzen. Meer weten over de winactie? Lees snel verder!

Meer informatie
Suzanne
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vacature Customer Service Representative

Ter uitbreiding van ons Customer Service team zijn we op zoek naar een Customer service representative, standplaats Gorinchem.

Lees meer