• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite splitter
Annemiek
Aanleg / Product

Maak het jezelf makkelijk

3 redenen om de SPLITTER te gebruiken

De SPLITTER mag dan een klein onderdeel zijn, hij is erg handig in gebruik en makkelijk toe te passen. In dit blog leggen we in drie redenen uit, waarom de SPLITTER een ideale toevoeging kan zijn bij het aanleggen van jouw in-lite tuin.

Lees meer
Installatie (BIG) CUBID DARK
Daan
Aanleg / Product

De (BIG) CUBID DARK in 5 stappen geïnstalleerd!

Misschien geloof je ons niet direct maar de BIG CUBID DARK en CUBID DARK zijn binnen no-time te monteren. Tijdens het ontwerpproces van onze armaturen denken we altijd goed na over een zo eenvoudige mogelijke montage. In deze blog leggen we je uit en laten we je met een video zien hoe de (BIG) CUBID DARK binnen 5 stappen aan jouw schutting hangt. In de video zie je de installatie van de BIG CUBID DARK, de kleinere CUBID DARK wordt op dezelfde wijze geïnstalleerd.

Lees meer
Maataanduiding CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Daan
Aanleg / Nieuws / Product

Maataanduiding toegevoegd aan kabel

Het is een veelvoorkomende vraag van tuinprofessionals en dealers: “waarom staat er geen maataanduiding op de kabel?”. Een terechte vraag want zonder maataanduiding is het namelijk lastig in te schatten hoeveel meter kabel er nog op de rol zit. Vaak moet de rol compleet worden uitgerold om te constateren dat er een kabeltekort van een paar meter is. Kortom: een heikel punt voor veel professionals.

Lees meer
Type buitenverlichting in-lite
Melanie
Aanleg / Inspiratie

Welk type licht gebruik je waarvoor?

Met de juiste verlichting zorg je dat een buitenruimte ook 's avonds tot zijn recht komt. Maar niet alle armaturen geven hetzelfde lichteffect. Om je te helpen de juiste keuzes te maken voor je lichtplan, hebben we onze buitenlampen ingedeeld in vier types licht: direct, indirect, diffuus en accent licht. 

Welk effect kan je bereiken met welk soort licht? Klik op de button en ervaar het zelf!

Lees meer
Tips van Thijs voor je in-lite lichtplan
Melanie
Aanleg / Inspiratie

Tips van Thijs voor je lichtplan

Ontwerp je voor de eerste keer een tuin met licht en kun je wel wat hulp gebruiken? Thijs is lichtspecialist bij in-lite lab en helpt je graag op weg met een aantal tips die hij dagelijks gebruikt in de realisatie van zijn lichtontwerpen. 

Lees meer
in-lite Product Advisor
Melanie
Inspiratie / Nieuws / Product

Online adviestool

NIEUW: in-lite Product Advisor

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. Daarom lanceren we onze Product Advisor. Een handige tool op onze website waarmee je per tuinelement kunt zien wat de meest geschikte armaturen zijn en hoe ze verwerkt worden. 

Lees meer