• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Blog

in-lite ACE wandarmatuur
Annemiek
Product

in-lite spotlight: accessoires

SHUTTER, haal nog meer uit je ACE wandarmatuur

Met de SHUTTER is de lichthoek van alle ACE wandarmaturen op iedere gewenste breedte in te stellen. De twee klepjes van deze accessoire zijn individueel in te stellen. Hierdoor is de lichtbundel aan te passen precies zoals jij dat wilt en maak je jouw ACE wandlamp uniek en persoonlijk!

Lees meer
NIeuw: LIV WHITE

Nieuw: The White Collection

Lees meer
Marloes
Nieuws
Marloes
Product

10 voordelen van 12 volt tuinverlichting

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van tuinverlichting op basis van 12 volt laagspanning boven tuinverlichting op basis van een 230 volt systeem? We geven je 10 redenen om vandaag nog te kiezen voor (in-lite) buitenverlichting op basis van 12 volt.

Lees meer
bomen uitgelicht met in-lite spots
Vincent
Inspiratie / Product

Tuininspiratie

Bomen uitlichten met spots, zo doe je dat

Je hebt een boom in de tuin en deze wil je graag verlichten? We geven je groot gelijk! Een boom is één van de mooiere elementen in de tuin om te verlichten omdat het hoogte creëert en je zowel in het voorjaar, de zomer als de herfst kunt genieten van het blad dat verlicht wordt. In dit blog lees je welke producten je kunt gebruiken om een boom te verlichten. Daarnaast geven we tips waar je op moet letten als je een product gaat kiezen. Onthoud de 3 regels uit dit blog en alles komt goed!

Lees meer
Annemiek
Inspiratie / Product

Tuininspiratie

Kers op de taart: vijververlichting!

Heb je een lichtplan gemaakt om je tuin compleet uit te lichten? Vergeet dan vooral onderwaterverlichting voor je vijver of ander waterelement niet!  Water geeft de tuin een extra dimensie en is met geen ander tuinelement te vergelijken. In combinatie met vijververlichting krijg je een bijzonder effect dat divers toe te passen is.

Lees meer
Pleun
Product

in-lite behind the scenes

Kijkje in de keuken van R&D

Bij in-lite ontwikkelen we onze producten zelf. Vanwege de soms extreme omstandigheden in de tuin, komt er bij het ontwerpen en produceren van onze producten heel wat kijken. Een kijkje in de keuken van R&D.

Lees meer