• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Blog

Backyard Gym!

Multifunctionele tuin 2.0: de Backyard Gym!

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Tuininspiratie kleurtrends

Tuininspiratie kleurtrends 2018

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Annemiek
Product

Een uniek product

In-lite Corten: How it's made

De Corten serie is een bijzonder product binnen de in-lite tuinverlichting lijn. Het heeft met zijn stoere roestige uitstraling een look die helemaal van nu is. Elk product binnen de in-lite Corten lijn is uniek, alle armaturen worden namelijk in Nederland stuk voor stuk met de hand voorzien van een Corten coating. Benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder!

Lees meer
ACE LENS
Annemiek
Product

in-lite spotlight: accessoires

ACE LENS DIFFUSE & CLEAR: creatief effect voor de ACE serie

Leuk nieuws! De ACE LENS DIFFUSE & ACE LENS CLEAR zijn vanaf nu verkrijgbaar. De ACE LENS past de lichtbundel aan van je ACE armatuur. Je hebt hierdoor nog meer creatieve mogelijkheden om een compleet nieuwe look te creëren met je tuinverlichting.

Lees meer
Annemiek
Inspiratie

in-lite spotlight: accessoires

SHIELD 1: klein formaat, groots resultaat

De SHIELD 1 mag dan een klein accessoire zijn, het heeft wel een groots effect op de verlichting van de MINI SCOPE. De SHIELD 1 is een kapje waarmee het licht van de MINI SCOPE aan één zijde afgeschermd wordt. Dit zorgt er voor dat je niet de lichtbron inkijkt.

Lees meer
in-lite ACE wandarmatuur
Annemiek
Product

in-lite spotlight: accessoires

SHUTTER, haal nog meer uit je ACE wandarmatuur

Met de SHUTTER is de lichthoek van alle ACE armaturen op iedere gewenste breedte in te stellen. De twee klepjes van deze accessoire zijn individueel in te stellen. Hierdoor is de lichtbundel aan te passen precies zoals jij dat wilt en maak je jouw ACE tuinverlichting uniek en persoonlijk!

Lees meer