• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Blog

EVO, a new in-lite evolution begins
Marloes
Nieuws / Product

Nieuw in 2018

EVO: a new evolution begins...

Dit jaar is het al weer 18 jaar geleden dat we het eerste in-lite armatuur op de markt brachten. Om dat te vieren introduceren we volgend jaar een bijzondere nieuwe productlijn genaamd EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. Meteen een goed moment om ons logo en onze verpakkingen een 'make-over' te geven. Lees verder voor een sneak preview!

Lees meer
Eigen Huis & Tuin - Scandinavische tuin van Laura & Niels
Naomi
Nieuws

in-lite in Eigen Huis & Tuin

De Scandinavische tuin van Laura en Niels

Laura en Niels houden van Scandinavisch design. Ze wilden dan ook de strakke en moderne look van binnen doortrekken naar de buitenruimte. Met alle witte tuinmeubels en accessoires is er voor gekozen om de in-lite White collectie te installeren. Lees verder voor het eindresultaat en de toegepaste producten!

Lees meer
Hyve grondspots in traptreden
Annemiek
Product

Perfecte verlichting voor oprit & terras

Hyve serie: elegante krachtpatsers

De armaturen binnen de in-lite HYVE serie zijn zeer divers toe te passen en hebben een aantal bijzondere eigenschappen. De robuuste HYVE armaturen hebben een krachtige lichtbundel, maar verblinden niet door de unieke honingraatstructuur van de lens. Weten hoe je de HYVE toe kan passen en welke mogelijkheden er zijn? Lees dan verder!

Lees meer
Backyard Gym!

Multifunctionele tuin 2.0: de Backyard Gym!

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Tuininspiratie kleurtrends

Tuininspiratie kleurtrends 2018

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Annemiek
Product

Een uniek product

In-lite Corten: How it's made

De Corten serie is een bijzonder product binnen de in-lite tuinverlichting lijn. Het heeft met zijn stoere roestige uitstraling een look die helemaal van nu is. Elk product binnen de in-lite Corten lijn is uniek, alle armaturen worden namelijk in Nederland stuk voor stuk met de hand voorzien van een Corten coating. Benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder!

Lees meer