• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Winactie Geoceramica
Daan
Nieuws

Power to the Professional

Winactie!

Sinds begin dit jaar zijn alle GeoCeramica® tegels van MBI ook ‘in-lite ready’ te bestellen. Dit betekent dat ze verkrijgbaar zijn met een voorgeboorde 60 mm of 22 mm uitsparing, geschikt voor de in-lite grondspots. Om deze extra service onder de aandacht te brengen zijn we gestart met een "Power to the Professional" winactie waarbij tuinprofessionals kans maken op prachtige in-lite prijzen. Meer weten over de winactie? Lees snel verder!

Meer informatie
Suzanne
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vacature Customer Service Representative

Ter uitbreiding van ons Customer Service team zijn we op zoek naar een Customer service representative, standplaats Gorinchem.

Lees meer
Lineair leggen en maximale kabellengtes
Annemiek
Aanleg

Lineair leggen en maximale kabellengtes

Alles over de kabel, waar moet je op letten?

Een mooi verlichte tuin begint bij een goed kabel- en lichtplan. Voor het kabelplan zijn er een aantal belangrijke basispunten waarmee je rekening moet houden. In dit blog vertellen we je alles over de maximale kabellengte, wat het verschil is tussen de twee type kabels en wat het lineair leggen van de kabel inhoudt. Lees snel verder!

Lees meer
Alex
Vacatures

We are hiring!

Vacature Customer Service Manager (vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

We are hiring! Ter uitbreiding van ons Customer Service team zijn we op zoek naar een Customer Service Manager, standplaats Gorinchem ZH.

Lees meer
Marloes
Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Vacature Product Marketeer

Wij breiden ons Marketing team uit! Kom jij als Product Marketeer onze Social Marketeer, Online Marketeer en Marketing Manager helpen in-lite internationaal nog verder te laten groeien? Lees dan verder.

Lees meer
in-lite verpakking nieuw label
Annemiek
Product

Uitleg van het nieuwe label

in-lite verpakking: Nieuwe look & meer informatie

Met de start van het tuinseizoen van 2018 hebben alle in-lite producten een compleet nieuw verpakkingsdesign gekregen. Het is een strakke moderne verpakking geworden met een label dat jou van nog meer nuttige informatie voorziet. In dit blog vind je een uitleg over de informatie die je kan vinden op het label. 

Lees meer