• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Lineair leggen en maximale kabellengtes
Annemiek
Aanleg

Lineair leggen en maximale kabellengtes

Alles over de kabel, waar moet je op letten?

Een mooi verlichte tuin begint bij een goed kabel- en lichtplan. Voor het kabelplan zijn er een aantal belangrijke basispunten waarmee je rekening moet houden. In dit blog vertellen we je alles over de maximale kabellengte, wat het verschil is tussen de twee type kabels en wat het lineair leggen van de kabel inhoudt. Lees snel verder!

Lees meer
Grondspots boren in-lite
Annemiek
Aanleg / Nieuws / Product

Nieuw in 2018

in-lite boorgereedschap vernieuwd

Vanaf 2018 is er nieuw in-lite boorgereedschap verkrijgbaar. In samenwerking met Van Deursen Diamanttechnieken is er een nieuwe boorset ontwikkeld, optimaal geschikt voor het verwerken van in-lite grondspots. De bijgeleverde boren zijn te gebruiken in diverse materialen zoals keramiek, beton, gebakken bestrating en natuursteen. De boorset is exclusief verkrijgbaar voor in-lite dealers en verwerkers. 

Lees meer
Thijs
Aanleg

Tuinontwerp

Quick and dirty kabelplan

Heb je een mooi lichtplan gemaakt, dan wil je natuurlijk meteen je verlichting shoppen en aan de slag gaan. Ho, stop! Dat is dus geen goed plan. De kans is groot dat je tijdens of na de installatie voor ongewenste verrassingen komt te staan. Het is echt beter eerst nog even een kabelplan te maken. Ok, het is niet het leukste werk maar het betaalt zich terug. Geloof me. Dit is hoe je quick and dirty een goed kabelplan maakt.

Lees meer