• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Wat is Net Luminous flux?
Annemiek
Aanleg / Product

Wat is Net Luminous flux?

Ledverlichting, hoe maak je een kwalitatieve keuze?

Ledverlichting is tegenwoordig dermate standaard, dat dit op zichzelf niet meer een onderscheidende factor is in het bewust omgaan met je omgeving. De ene ledlamp is echter absoluut niet de andere ledlamp. Wat maakt nou daadwerkelijk het verschil in kwaliteit en hoe weet je of je echt een energiezuinige keuze maakt? Het energielabel kan je een indicatie geven, maar zegt niet alles. De term ‘Net luminous flux’ speelt hierin een belangrijke rol. Wat is dit en wat geeft het aan? Hier gaan we het vandaag over hebben, lees gauw verder.

Lees meer
in-lite transformator berekenen
Aanleg / Product

Hoe bepaal ik de juiste transformator voor mijn lichtplan?

Welke transformator is nu geschikt voor je lichtplan? Het bepalen van de juiste transformator kan met een simpele berekening. Belangrijk is dat het totaal van de installatiewaarde van de armaturen in je lichtplan onder de 90% van het totale vermogen van je transformator blijft. Een uitgebreide toelichting vind je hieronder. 

Lees meer
in-lite splitter
Annemiek
Aanleg / Product

Maak het jezelf makkelijk

3 redenen om de SPLITTER te gebruiken

De SPLITTER mag dan een klein onderdeel zijn, hij is erg handig in gebruik en makkelijk toe te passen. In dit blog leggen we in drie redenen uit, waarom de SPLITTER een ideale toevoeging kan zijn bij het aanleggen van jouw in-lite tuin.

Lees meer
Installatie (BIG) CUBID DARK
Aanleg / Product

De (BIG) CUBID DARK in 5 stappen geïnstalleerd!

Misschien geloof je ons niet direct maar de BIG CUBID DARK en CUBID DARK zijn binnen no-time te monteren. Tijdens het ontwerpproces van onze armaturen denken we altijd goed na over een zo eenvoudige mogelijke montage. In deze blog leggen we je uit en laten we je met een video zien hoe de (BIG) CUBID DARK binnen 5 stappen aan jouw schutting hangt. In de video zie je de installatie van de BIG CUBID DARK, de kleinere CUBID DARK wordt op dezelfde wijze geïnstalleerd.

Lees meer
Maataanduiding CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Aanleg / Nieuws / Product

Maataanduiding toegevoegd aan kabel

Het is een veelvoorkomende vraag van tuinprofessionals en dealers: “waarom staat er geen maataanduiding op de kabel?”. Een terechte vraag want zonder maataanduiding is het namelijk lastig in te schatten hoeveel meter kabel er nog op de rol zit. Vaak moet de rol compleet worden uitgerold om te constateren dat er een kabeltekort van een paar meter is. Kortom: een heikel punt voor veel professionals.

Lees meer
Type buitenverlichting in-lite
Aanleg / Inspiratie

Welk type licht gebruik je waarvoor?

Met de juiste verlichting zorg je dat een buitenruimte ook 's avonds tot zijn recht komt. Maar niet alle armaturen geven hetzelfde lichteffect. Om je te helpen de juiste keuzes te maken voor je lichtplan, hebben we onze buitenlampen ingedeeld in vier types licht: direct, indirect, diffuus en accent licht. 

Lees meer