• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym
David
Aanleg / Inspiratie / Nieuws

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

24/7 genieten van de tuin, zoals jij dat wilt. Dat is de kracht van in-lite buitenverlichting en daarom zijn wij altijd op zoek naar tuinen om bijzonder te maken. Toen wij hoorden dat actrice Faya Lourens voor haar online sportplatform My Killerbody Motivation een buitengym wilde creëren, gingen wij de uitdaging aan om haar tuin zo uit te lichten, dat zij de hele avond in sfeervol licht kan trainen. 

Lees meer
in-lite SPIKE grondspot accessoire  60 mm
David
Aanleg / Nieuws / Product

Nieuwe grondpen accessoires voor grondspots

in-lite introduceert SPIKE en SPIKE 22

in-lite introduceert de grondspot accessoires SPIKE en SPIKE 22. Deze nieuwkomers in het accessoire-aanbod maken het nu mogelijk om in-lite grondspots zoals de PUCK, FUSION, HYVE en FLUX te verwerken in losse grond, (kunst)gras of grindpaden. Deze nieuwe accessoires zijn per direct verkrijgbaar. 

Lees meer
Wat is Net Luminous flux?
Aanleg / Product

Wat is Net Luminous flux?

Ledverlichting, hoe maak je een kwalitatieve keuze?

Ledverlichting is tegenwoordig dermate standaard, dat dit op zichzelf niet meer een onderscheidende factor is in het bewust omgaan met je omgeving. De ene ledlamp is echter absoluut niet de andere ledlamp. Wat maakt nou daadwerkelijk het verschil in kwaliteit en hoe weet je of je echt een energiezuinige keuze maakt? Het energielabel kan je een indicatie geven, maar zegt niet alles. De term ‘Net luminous flux’ speelt hierin een belangrijke rol. Wat is dit en wat geeft het aan? Hier gaan we het vandaag over hebben, lees gauw verder.

Lees meer
in-lite transformator berekenen
Aanleg / Product

Hoe bepaal ik de juiste transformator voor mijn lichtplan?

De transformator is het hart van het in-lite systeem. Omdat niet iedere tuin hetzelfde is, bieden wij diverse transformators aan. Maar hoe bepaal je welke transformator geschikt is voor het lichtplan voor jouw tuin? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste transformator voor uw tuin.

Lees meer
in-lite splitter
Aanleg / Product

Maak het jezelf makkelijk

3 redenen om de SPLITTER te gebruiken

De SPLITTER mag dan een klein onderdeel zijn, hij is erg handig in gebruik en makkelijk toe te passen. In dit blog leggen we in drie redenen uit, waarom de SPLITTER een ideale toevoeging kan zijn bij het aanleggen van jouw in-lite tuin.

Lees meer
Installatie (BIG) CUBID DARK
Aanleg / Product

De (BIG) CUBID DARK in 5 stappen geïnstalleerd!

Misschien geloof je ons niet direct maar de BIG CUBID DARK en CUBID DARK zijn binnen no-time te monteren. Tijdens het ontwerpproces van onze armaturen denken we altijd goed na over een zo eenvoudige mogelijke montage. In deze blog leggen we je uit en laten we je met een video zien hoe de (BIG) CUBID DARK binnen 5 stappen aan jouw schutting hangt. In de video zie je de installatie van de BIG CUBID DARK, de kleinere CUBID DARK wordt op dezelfde wijze geïnstalleerd.

Lees meer