• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Aanleg / Nieuws / Product

in-lite boorgereedschap vernieuwd

Vanaf 2018 is er nieuw in-lite boorgereedschap verkrijgbaar. In samenwerking met Van Deursen Diamanttechnieken is er een nieuwe boorset ontwikkeld, optimaal geschikt voor het verwerken van in-lite grondspots. De bijgeleverde boren zijn te gebruiken in diverse materialen zoals keramiek, beton, gebakken bestrating en natuursteen. De boorset is exclusief verkrijgbaar voor in-lite dealers en verwerkers. 

Inhoud boorset, een compleet pakket
De in-lite boorset bestaat uit een tegelboormachine met statief, opklapbare standaard, twee diamantboren (Ø 22,3 en Ø 60,8 mm) en twee steeksleutels. De tegelboormachine heeft een instelbaar toerental, waarmee watergekoeld geboord kan worden in diverse type bestratingsmaterialen. Er is slechts één type boor nodig voor al deze materialen. De machine is uitgerust met een geïntegreerde waterpomp en een Y-voet. Voor tegels groter dan 60 x 60 centimeter, kun je zonder de opklapbare standaard ook in grotere afmetingen gaten voor in-lite grondspots boren.

In deze korte demonstratie video laat Marco zien hoe eenvoudig het is om snel een gat te boren in een keramische tegel met de nieuwe boorset.

Eén type boor voor diverse materialen
In de boorset zit de DIAMOND DRILL 22 (Ø 22,3 mm) en de DIAMOND DRILL 60 (Ø 60,8 mm). Met deze twee diamantboren kunnen sparingen geboord worden voor de in-lite grondspots van 22 en 60 mm doorsnede. Ze zijn geschikt voor het boren in diverse materialen zoals keramiek, beton, gebakken bestrating en natuursteen. De boren zijn speciaal ontwikkeld voor de verwerking van in-lite grondspots. Hierdoor kun je snel gaten boren in exact de juiste afmeting en ben je verzekerd van een optimaal resultaat.
Boren met in-lite in verschillende materialen

Meer weten over de boren? Download hier de factsheet.

Juiste boormaat
Door gebruik te maken van de in-lite boorset, ben je verzekerd dat de sparing een optimale grootte heeft en dat het gat recht geboord wordt. Let op! Door een armatuur te plaatsen in een afwijkende maat of in een scheef geboord gat, kan er een onevenredige druk op het armatuur ontstaan. Dit kan leiden tot problemen met het armatuur. Om dit te voorkomen, raden wij aan om enkel met in-lite gereedschap te boren. 

Prijzen en verkrijgbaarheid
De boorset is exclusief verkrijgbaar voor in-lite dealers en verwerkers. De complete boorset is direct te bestellen bij de leverancier Van Deursen Diamanttechnieken. De boorset heeft tot en met 31 maart 2018 een speciale actieprijs van € 999,00 (prijzen exclusief btw). Vanaf januari 2018 kunnen in-lite dealers de twee diamantboren ook los bestellen direct bij in-lite.

Boorset bestellen   Factsheet Boorset

Terug naar overzicht