• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

David
Aanleg / Nieuws / Product

in-lite introduceert SPIKE en SPIKE 22

in-lite introduceert de grondspot accessoires SPIKE en SPIKE 22. Deze nieuwkomers in het accessoire-aanbod maken het nu mogelijk om in-lite grondspots zoals de PUCK, FUSION, HYVE en FLUX te verwerken in losse grond, (kunst)gras of grindpaden. Deze nieuwe accessoires zijn per direct verkrijgbaar. 

in-lite SPIKE 60 mm

De oplossing voor het plaatsen van grondspots in losse ondergrond
De SPIKE en SPIKE 22 zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat grondspots goed blijven zitten als ze verwerkt worden in losse of zachte ondergrond zoals grind, (kunst)gras of grond. Ze zijn geschikt voor alle grondspots in het in-lite assortiment. Voor in-lite grondspots met een diameter van 60 mm kiest u de SPIKE en voor grondspots met een diameter van 22 mm kiest u de SPIKE 22.

in-lite SPIKE

Verwerkingsadvies
Dankzij de SPIKE en SPIKE 22 kunt u nu nog creatiever werken met grondspots. Klik de in-lite grondspots eenvoudig in de bovenzijde van SPIKE grondpen. Steek vervolgens de SPIKE met de spot op de gewenste plek in de tuin en sluit de spot aan op het in-lite systeem. Om het plaatsen van de SPIKE nog eenvoudiger te maken, is het advies om eerst een passend gat te graven of een gat te boren met een grondboor. De SPIKE is dan gemakkelijker met de hand te plaatsen waarna het gat gevuld kan worden met zand, grind of aarde.
 

SPIKE en SPIKE 22

Interesse om creatiever te werken met onze grondspots?
Neem nu contact op met uw lokale in-lite dealer of verkooppunt en bestel de SPIKE of SPIKE 22
 

Terug naar overzicht

Gebruikte producten

in-lite tuinverlichting SPIKE
Nieuw!

SPIKE

Grondpen voor diverse grondspots
7,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting SPIKE 22
Nieuw!

SPIKE 22

Grondpen voor diverse grondspots
5,00
Incl. BTW.