• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite Experience Shops
David
Inspiratie / Nieuws

Ervaar de nieuwste in-lite producten als eerst in de Experience Shops

Nieuws

De missie van in-lite is om buiten bijzonder maken en dat doen wij samen met ons partnernetwerk. Het afgelopen jaar hebben wij onze samenwerking met onze Premium Dealers in Nederland nog verder versterkt door gezamenlijk in-lite Experience Shops te openen. In deze Experience Shops presenteren we ons vooruitstrevende winkelconcept en kunnen bezoekers als eerste de nieuwste in-lite producten zien en ervaren. Inmiddels zijn er al 10 in-lite Experience Shops geopend in Nederland!  

Lees meer
Kooman Sierbestrating opent 10de in-lite Experience Shop in Nederland
David
Inspiratie / Nieuws

Kooyman

Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout opent 10de in-lite Experience Shop van Nederland

De 10de in-lite Experience Shop van Nederland is onlangs geopend bij Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout in de Kwakel. Het bedrijf vierde onlangs het 50 jarige jubileum met de opening van het compleet nieuwe bedrijfspand waarin een optimale klantbeleving is gecreëerd. Een in-lite Experience Shop mocht om die reden niet ontbreken.

Lees meer
Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym
David
Aanleg / Inspiratie / Nieuws

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

Faya Lourens traint met in-lite 24/7 in haar MKBM buitengym

24/7 genieten van de tuin, zoals jij dat wilt. Dat is de kracht van in-lite buitenverlichting en daarom zijn wij altijd op zoek naar tuinen om bijzonder te maken. Toen wij hoorden dat actrice Faya Lourens voor haar online sportplatform My Killerbody Motivation een buitengym wilde creëren, gingen wij de uitdaging aan om haar tuin zo uit te lichten, dat zij de hele avond in sfeervol licht kan trainen. 

Lees meer
SHUTTER en Lens

Pas je ACE & HALO verlichting aan naar jouw wens en stijl

SHUTTER en LENS accessoires
Inspiratie / Product
HALO 230V wandlampen
Inspiratie / Nieuws / Product

Compleet nieuw en dimbaar wandconcept

HALO serie | Hoogwaardige wandlampen met ronde vormen

De HALO serie, het nieuwe wandconcept van in-lite, bestaat uit een downlighter en up-downlighter. Beide wandlampen zijn verkrijgbaar in een 12 volt variant voor aansluiting op de in-lite kabel en een dimbare 100-230V variant om rechtstreeks aan te sluiten op netstroom. Wil je alles weten over de nieuwe HALO serie? Lees dan verder!

Lees meer
ACE HIGH
Inspiratie / Nieuws / Product

Maak je ACE tuin helemaal af met de hoge staande buitenlamp

ACE HIGH | Blikvanger in iedere border

Leg nu de laatste hand aan jouw ACE tuin met de nieuwe ACE HIGH. Met het hoge staande armatuur creëer je prachtige lichteffecten tussen planten en siergrassen. Wil jij het effect van de ACE HIGH zien of meer weten over deze hoge staande buitenlamp? Lees gauw verder!

Lees meer