• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

overzicht hoofddorp
Inspiratie

in-lite in Eigen Huis & Tuin

De Romantische tuin van Guido & Anita

Guido & Anita zitten midden in een verbouwing. Uiteraard mag hierbij de tuin niet vergeten worden! Vandaar dat Anita het een leuk idee vond om haar man Guido te verrassen met een tuin make-over. Ze kreeg hierbij hulp van Tom van Eigen Huis & Tuin. Het is een romantische tuin geworden waarvan het hele jaar genoten kan worden, ook in het najaar! Bekijk hieronder het eindresultaat. 

Lees meer
Backyard Gym!

Multifunctionele tuin 2.0: de Backyard Gym!

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Tuininspiratie kleurtrends

Tuininspiratie kleurtrends 2018

Lees meer
Annemiek
Inspiratie
Annemiek
Inspiratie

in-lite spotlight: accessoires

SHIELD 1: klein formaat, groots resultaat

De SHIELD 1 mag dan een klein accessoire zijn, het heeft wel een groots effect op de verlichting van de MINI SCOPE. De SHIELD 1 is een kapje waarmee het licht van de MINI SCOPE aan één zijde afgeschermd wordt. Dit zorgt er voor dat je niet de lichtbron inkijkt.

Lees meer
bomen uitgelicht met in-lite spots
Vincent
Inspiratie / Product

Tuininspiratie

Bomen uitlichten met spots, zo doe je dat

Je hebt een boom in de tuin en deze wil je graag verlichten? We geven je groot gelijk! Een boom is één van de mooiere elementen in de tuin om te verlichten omdat het hoogte creëert en je zowel in het voorjaar, de zomer als de herfst kunt genieten van het blad dat verlicht wordt. In dit blog lees je welke producten je kunt gebruiken om een boom te verlichten. Daarnaast geven we tips waar je op moet letten als je een product gaat kiezen. Onthoud de 3 regels uit dit blog en alles komt goed!

Lees meer
Annemiek
Inspiratie / Product

Tuininspiratie

Kers op de taart: vijververlichting!

Heb je een lichtplan gemaakt om je tuin compleet uit te lichten? Vergeet dan vooral onderwaterverlichting voor je vijver of ander waterelement niet!  Water geeft de tuin een extra dimensie en is met geen ander tuinelement te vergelijken. In combinatie met vijververlichting krijg je een bijzonder effect dat divers toe te passen is.

Lees meer