• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Inspiratie / Nieuws / Product

ACE HIGH | Blikvanger in iedere border

Leg nu de laatste hand aan jouw ACE tuin met de nieuwe ACE HIGH. Met het hoge staande armatuur creëer je prachtige lichteffecten tussen planten en siergrassen. Wil jij het effect van de ACE HIGH zien of meer weten over deze hoge staande buitenlamp? Lees gauw verder!

Sprekend lichtbeeld in je border 
De strakke en tijdloze buitenlamp schijnt schuin naar beneden en levert aan 2 zijden gespreid licht. Het sprekende lichtbeeld dat uit de ACE HIGH voortkomt maakt de buitenlamp uitermate geschikt om te verwerken tussen je planten en siergrassen. Het armatuur is perfect om tegelijk een pad en border te verlichten. Verwerk de ACE HIGH in een border aan de kant van een pad of oprit en creëer een prachtig schaduweffect over de bestrating.

ACE HIGH

Strak en chique design
Bijkomend voordeel: ACE HIGH heeft een verstelbare lichtbron die zo’n 10 graden te kantelen is. Door deze eigenschap kun je eenvoudig accenten leggen op bepaalde delen van de border zonder dat je in de lichtbron kijkt. De statige buitenlamp met chique design is beschikbaar in 4 kleuren: ROSÉ SILVER, DARK, WHITE & CORTEN.

Welkome toevoeging aan de ACE serie
De 50 cm hoge staande buitenlamp ACE HIGH sluit naadloos aan bij de ACE serie en is dan ook perfect te combineren met de andere ACE armaturen. Zo creëer je eenheid en rust in de tuin, zowel ’s avonds als overdag. De hele ACE serie wordt gekenmerkt door een strak en tijdloos design.

ACE HIGH DARK  in Eigen Huis & Tuin
Heb jij de ACE HIGH DARK al gespot in Eigen Huis & Tuin? Het staande armatuur is veelvuldig gebruikt in de moderne mediterrane tuin van Merle en Pepijn en zorgt voor een sfeervol effect. Wil jij het totale resultaat van de prachtige tuin zien? Bekijk het hier!

Bekijk resultaat

Terug naar overzicht

Gebruikte producten

in-lite outdoor lighting staande lamp ACE HIGH

ACE HIGH

Staande lamp 2 zijden licht
189,00
Incl. BTW.
in-lite outdoor lighting staande lamp ACE HIGH DARK

ACE HIGH DARK

Staande lamp 2 zijden licht
189,00
Incl. BTW.
in-lite outdoor lighting staande lamp ACE HIGH WHITE

ACE HIGH WHITE

Staande lamp 2 zijden licht
189,00
Incl. BTW.
in-lite outdoor lighting staande lamp ACE HIGH CORTEN

ACE HIGH CORTEN

Staande lamp 2 zijden licht
229,00
Incl. BTW.