• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Inspiratie

De Romantische tuin van Guido & Anita

Guido & Anita zitten midden in een verbouwing. Uiteraard mag hierbij de tuin niet vergeten worden! Vandaar dat Anita het een leuk idee vond om haar man Guido te verrassen met een tuin make-over. Ze kreeg hierbij hulp van Tom van Eigen Huis & Tuin. Het is een romantische tuin geworden waarvan het hele jaar genoten kan worden, ook in het najaar! Bekijk hieronder het eindresultaat. 

overzicht romantische tuin hoofddorp

Sfeervolle borders bij de kronkelbank
In de tuin staan twee tuinbanken met kronkelende lijnen. Achter deze banken is ruimte gemaakt voor borders met mooie beplanting en een houtopslag. Voor de meerstammige Judasbomen zijn meerdere buitenspots (SCOPE) gebruikt. Door de boom van twee zijden te belichten wordt de diepte extra benadrukt. Voor de lagere beplanting zijn kleinere spots (MINI SCOPE) gebruikt. Om een accent te leggen op de houtopslag, is er nog een extra kleine buitenspot geïnstalleerd. 

Romantische tuin poort + bank

Functioneel licht bij de poort
Bij de poort hangt een vierkante wandlamp (WEDGE DARK). Zo hoeven Guido en Anita niet 's avonds in het donker hun weg naar de achterdeur te vinden. Wel zo praktisch!

Romantische tuin close-up terras functioneel

Speelse en strakke terrassen
Om een gezellige sfeer te creëren, is er bij beide terrassen in de tuin gekozen voor GeoCeramica® tegels met een vrolijke print. In het terras bij de schuur zijn kleine grondspots (FUSION 22 RVS) geplaatst. Doordat ze in lijn lopen met de kronkelbank, ontstaat er een speels effect. In het terras bij het huis zijn grotere grondspots geïnstalleerd (FUSION). Deze zijn juist weer in strakke lijnen geïnstalleerd en geven mooi functioneel licht bij de eethoek en barbecue. Ideaal voor Guido & Anita wanneer ze lange avonden lekker barbecuen in de tuin!

Voorgeboorde tegels
Wil jij ook zo'n strak uitgelicht terras? Samen met GeoCeramica® bieden we tegels met in-lite sparingen aan. Hiermee maken we het voor jou of jouw hovenier een stuk eenvoudiger om mooie keramische terrassen, opritten en paden met sfeervolle buitenverlichting te realiseren. De tegels zijn vanaf seizoen 2018 beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer informatie

 

Terug naar overzicht

Gebruikte producten

in-lite tuinverlichting Grondspots FUSION

FUSION

Ronde grondspot zacht licht
83,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting Grondspots FUSION 22 RVS

FUSION 22 RVS

Mini grondspot RVS ring zacht licht
51,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting Wandlampen WEDGE DARK

WEDGE DARK

Wandlamp diffuus licht
76,00
Incl. BTW.