• Kwalitatief Nederlands design
 • Energiezuinig & duurzaam
 • Eenvoudig & flexibel
 • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

David
Inspiratie / Nieuws

Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout opent 10de in-lite Experience Shop van Nederland

De 10de in-lite Experience Shop van Nederland is onlangs geopend bij Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout in de Kwakel. Het bedrijf vierde onlangs het 50 jarige jubileum met de opening van het compleet nieuwe bedrijfspand waarin een optimale klantbeleving is gecreëerd. Een in-lite Experience Shop mocht om die reden niet ontbreken.

Kooyman

50 jaar Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout
Kooyman Sierbestrating viert dit jaar het 50ste bedrijfsjubileum en heeft ter ere van deze mijlpaal het pand compleet vernieuwd. Bovendien is in het compleet nieuwe pand een in-lite Experience Shop met avondtuin gebouwd. Directrice Annemarie Kooijman vertelt enthousiast over de meerwaarde van de Experiece Shop voor het bedrijf. “De In-lite Experience Shop maakt de in-lite buitenverlichtingsbeleving af. In combinatie met de avondtuin kunnen wij meerwaarde creëren voor onze klanten. De armaturen worden professioneel gepresenteerd en onze klanten kunnen zelf ervaren hoe eenvoudig het is om de verlichting aan te sluiten. Het hele concept past bij de kwaliteit die wij en in-lite willen bieden.” 

Kooyman pand de Kwakel

Ontdek de wereld van in-lite 
In de inspirerende Experience Shop winkelomgeving is het mogelijk om op een unieke manier de wereld van in-lite te ontdekken en zo de juiste productkeuze te maken. Een waardevolle aanvulling op het Experience Shop concept is de avondtuin. Middels een controlepaneel is het in de avondtuin mogelijk om een tuin van dag naar nacht te veranderen en het effect van diverse in-lite armaturen te testen in een “24/7 tuinbeleving”. In de Experience Shop vestigingen kunnen bezoekers rekenen op vakkundig advies en is het mogelijk om een 3D lichtplan voor de tuin te laten maken. 

Experience Shops

Vind alle in-lite Experience Shops online
Wil je zelf de magie van in-lite ervaren? Naast Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout zijn er nu Experience Shops geopend bij; 

 1. Van der Valk Tuinmaterialen bv in Monster
 2. Snoei Tuinmaterialen in Oud-Beijerland
 3. Van Beem Tuinmaterialen in Zwanenburg
 4. Buiter Beton Terras & Trends in Balkburg
 5. Van der Heijden Sierbestrating in Wouw
 6. Vego Papendrecht 
 7. Van den Bosch Tuin en Terras in Uden  
 8. D'ouwe Steen in Amersfoort
 9. Vego Numansdorp
 10. Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout in de Kwakel
   
Terug naar overzicht