• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Inspiratie / Nieuws / Product

MINI WEDGE DARK | Klein formaat, prachtig resultaat

De wandserie WEDGE is uitgebreid met de MINI WEDGE DARK. De compacte wandlamp is een sfeervolle toevoeging op een lage wand, traptreden of verhoogde borderbak door zijn subtiele lichtbundel. Wil je het lichteffect van de MINI WEDGE DARK zien of meer informatie? Lees verder!

Functioneel én sfeervol
Ondanks het compacte formaat (6 cm breed), heeft de MINI WEDGE DARK een brede lichtuittrede en een lichtbereik van 1 meter. Dat maakt het armatuur dan ook ideaal voor het verlichten van traptreden, lage wanden of bijvoorbeeld een verhoogde borderbak. De compacte wandlamp zorgt zo niet alleen voor veiligheid, maar met zijn subtiele diffuse lichtbeeld ook nog eens voor de nodige sfeer in het donker.

MINI WEDGE DARK

Unieke en energiezuinige wandlamp
Overdag heeft de MINI WEDGE DARK een unieke uitstraling door zijn donkergrijze kleur en hoekige vormen. Ook heeft de MINI WEDGE DARK een minimaal energieverbruik. Het armatuur beschikt over energielabel A++ en een verbruikswaarde van 0,6 watt. Het wandarmatuur is eenvoudig te bevestigen met de twee bijgeleverde schroeven en klikbare kapje, bekijk de handleiding voor meer informatie.

TIP! Combineer met WEDGE armaturen
De komst van de MINI WEDGE DARK vergroot de keuzemogelijkheden binnen de WEDGE wandlijn. Andere producten binnen dit concept zijn de WEDGE DARK & WEDGE SLIM DARK. Alle WEDGE armaturen worden gekenmerkt door de strakke en hoekige vormen. Een combinatie van de DARK varianten: MINI WEDGE DARK, WEDGE DARK en/of WEDGE SLIM DARK versterkt elkaar bijvoorbeeld en creëert een stoer effect in je tuin. Wil je de MINI WEDGE DARK of één van de WEDGE producten zelf in de tuin? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt en bekijk de armaturen in het echt.

Zoek verkooppunt 

Terug naar overzicht

Gebruikte producten

in-lite buitenverlichting wandlamp MINI WEDGE DARK

MINI WEDGE DARK

Kleine wandlamp diffuus licht
54,00
Incl. BTW.