• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Inspiratie / Nieuws / Product

PUCK serie | Nieuw geïntegreerd concept

We stellen je voor aan het nieuwe geïntegreerde concept van in-lite: de PUCK serie. Deze grondspots zijn perfect als indicatieverlichting voor vlonders, steigers, looppaden en traptreden. Wil jij weten hoe je de PUCK’s kan toepassen en wat ze nou écht bijzonder maakt? Lees snel verder!

Gloednieuw 360° geïntegreerd concept
PUCK is het vernieuwende concept binnen de productgroep grondspots. Vernieuwend omdat PUCK in tegenstelling tot de HYVE, FLUX en FUSION, een 360° rondom schijnende zijwaartse lichtuittrede heeft en boven het oppervlakte (steen, hout etc.) uitsteekt. De nieuwe eigenschappen en het zacht diffuse lichtbeeld zorgen voor veel diepgang in je tuin en maken dat PUCK niet verblindend is. De unieke PUCK’s zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten (Ø 60 mm & Ø 22 mm) en kleuren (rosé zilver & donkergrijs).

Multi-inzetbaar als indicatieverlichting én sfeerlicht
De PUCK armaturen zijn door de lichtbundel en bovengrondse verwerking ideaal voor meerdere toepassingen. Hoofdzakelijk zijn de PUCK’s bedoeld als indicatieverlichting voor vlonders, steigers, looppaden en traptreden. Je kan ze ook gebruiken voor opritten en parkeerplaatsen. De gehele PUCK serie is namelijk overrijdbaar. En dat is niet alles. Door het subtiele en diffuse lichtbeeld is PUCK ook mooi als sfeerlicht voor je terras of zithoek. Kortom een veelzijdige grondspot waarmee je alle kanten op kan.

Toepassingen PUCK's

Voor iedere toepassing de juiste maat
De PUCK grondspots zijn verkrijgbaar in 22 en 60 millimeter. Het is afhankelijk van jouw voorkeur welke grootte je kiest voor welke toepassing (oprit, terras etc.). Houd er rekening mee dat de plek waar je de PUCK’s plaatst wel praktisch moet zijn. De 60mm PUCK's kunnen bijvoorbeeld beter aan de zijkant van het terras of pad worden geplaatst. De 22 mm PUCK's kunnen meer verspreid worden toegepast. Beide formaten zijn overigens ook prima met elkaar te combineren.

Stijlvolle look & feel
Alle PUCK armaturen zijn afgewerkt met een geanodiseerde aluminium kap in rosé zilver of donkergrijs. Dit maakt ze perfect om te combineren met andere rosé zilver of donkergrijze armaturen uit het in-lite assortiment. Stem de kleuren van je armaturen op elkaar af en creëer op deze manier eenheid in je tuin. De PUCK en PUCK 22 hebben een chique uitstraling en vallen, zeker overdag, niet op door de rustige kleur. De DARK varianten, PUCK DARK en PUCK 22 DARK, hebben juist een donkergrijze uitstraling waardoor de armaturen een architectonische look krijgen.
PUCK 22 rosé zilver + donkergrijs

In no time geplaatst
De PUCK grondspots kunnen eenvoudig geplaatst worden in verschillende materialen (o.a. steen, hout en aarde). De bijgeleverde RVS montagecup (PUCK & PUCK DARK) of tapping plate (PUCK 22 & PUCK 22 DARK) zorgen ervoor dat de grondspots eenvoudig te installeren zijn. Kies je voor een GeoCeramica® tegel? Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor de ‘in-lite ready’ Geoceramica® service

Nieuwe herfst/winter producten 
De PUCK grondspots behoren tot de ‘We love all shapes & sizes’ assortiment. Dit zijn de nieuwe in-lite herfst/winter producten van 2018. Wil je alles weten over deze producten (ACE HIGH, HALO serie en MINI WEDGE DARK)? Bekijk de productpagina en lees er alles over!

Lees verder 

Terug naar overzicht

Gebruikte producten

in-lite buitenverlichting grondspots PUCK

PUCK

Rondom schijnende grondspot
99,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting grondspots PUCK 22

PUCK 22

Mini grondspot rondom schijnend
59,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting grondspots PUCK DARK

PUCK DARK

Rondom schijnende grondspot
99,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting grondspots PUCK 22 DARK

PUCK 22 DARK

Mini grondspot rondom schijnend
59,00
Incl. BTW.