• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Maataanduiding CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Daan
Aanleg / Nieuws / Product

Maataanduiding toegevoegd aan kabel

Het is een veelvoorkomende vraag van tuinprofessionals en dealers: “waarom staat er geen maataanduiding op de kabel?”. Een terechte vraag want zonder maataanduiding is het namelijk lastig in te schatten hoeveel meter kabel er nog op de rol zit. Vaak moet de rol compleet worden uitgerold om te constateren dat er een kabeltekort van een paar meter is. Kortom: een heikel punt voor veel professionals.

Lees meer
in-lite Product Advisor
Melanie
Inspiratie / Nieuws / Product

Online adviestool

NIEUW: in-lite Product Advisor

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. Daarom lanceren we onze Product Advisor. Een handige tool op onze website waarmee je per tuinelement kunt zien wat de meest geschikte armaturen zijn en hoe ze verwerkt worden. 

Lees meer
in-lite wandlamp EVO DOWN DARK 100-230V
Annemiek
Nieuws / Product

Nieuwe EVO wandlamp

Maak je EVO tuin compleet met de nieuwe EVO DOWN 100-230V

Architectonisch en strak, gemaakt van de beste materialen en schitterend op strakke wanden en gevels. Met trots presenteren we de EVO DOWN DARK 100-230V, een nieuwe wandlamp binnen het EVO concept specifiek voor gebruik op netstroom. Deze stijlvolle wandlamp, maakt jouw EVO tuin compleet. Naast de strakke wandlamp is er tegelijkertijd ook een bijpassende accessoire verkrijgbaar, de EVO WALL MOUNT DARK 100-230V. Wanneer de EVO wandlamp op een wanddoos wordt aangesloten, kan deze netjes afgewerkt worden met deze afdekplaat.

Lees meer
Winactie Geoceramica
Daan
Nieuws

Power to the Professional

Winactie!

Sinds begin dit jaar zijn alle GeoCeramica® tegels van MBI ook ‘in-lite ready’ te bestellen. Dit betekent dat ze verkrijgbaar zijn met een voorgeboorde 60 mm of 22 mm uitsparing, geschikt voor de in-lite grondspots. Om deze extra service onder de aandacht te brengen zijn we gestart met een "Power to the Professional" winactie waarbij tuinprofessionals kans maken op prachtige in-lite prijzen. Meer weten over de winactie? Lees snel verder!

Meer informatie
Marloes
Nieuws / Vacatures

We are hiring!

Vacature Marketeer (vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

We are hiring! Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een Marketeer met als specialisatie Online Marketing, standplaats Gorinchem ZH.

Lees meer
Grondspots boren in-lite
Annemiek
Aanleg / Nieuws / Product

Nieuw in 2018

in-lite boorgereedschap vernieuwd

Vanaf 2018 is er nieuw in-lite boorgereedschap verkrijgbaar. In samenwerking met Van Deursen Diamanttechnieken is er een nieuwe boorset ontwikkeld, optimaal geschikt voor het verwerken van in-lite grondspots. De bijgeleverde boren zijn te gebruiken in diverse materialen zoals keramiek, beton, gebakken bestrating en natuursteen. De boorset is exclusief verkrijgbaar voor in-lite dealers en verwerkers. 

Lees meer