• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite Outdoor Lighting investeert in tuinprofessionals van de toekomst
Annemiek
Nieuws

Open dag bij in-lite

Hoveniers in opleiding maken kennis met in-lite buitenverlichting

Buiten bijzonder maken. Dat doen wij onder meer door energie-efficiënte LED buitenverlichting te ontwikkelen maar ook door betrokken te zijn bij de opleiding van tuinprofessionals. Zo werken wij aan een toekomst waarin duurzame buitenverlichting op basis van (12 volt) laagspanning de norm is. Daarom organiseren wij regelmatig open dagen voor hoveniers in opleiding.

Lees meer
in-lite Experience Shops
Annemiek
Nieuws

Ervaar de magie van in-lite buitenverlichting in de nieuwe Experience Shops

De magie die buitenverlichting creëert, kun je alleen echt ervaren als je het met eigen ogen ziet. Daarom realiseert in-lite een netwerk van interactieve Experience Shops bij verkooppartners. Inmiddels zijn de eerste tien vestigingen met een Experience Shop geopend en het doel is om dit jaar het netwerk verder uit te breiden. 

Lees meer
Nieuwe trafo's
Nieuws

Bezoek ons en ontdek de nieuwste ontwikkelingen!

in-lite op de Groene Sector Vakbeurs

Wij zijn ready! Jij ook? Vanaf morgen start de 20e editie van de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, hét driedaagse evenement voor de tuinprofessional. Uiteraard zijn wij ook aanwezig en verwelkomen we je graag in hal 1 op stand 124.

Lees meer
HALO 230V wandlampen
Inspiratie / Nieuws / Product

Compleet nieuw en dimbaar wandconcept

HALO serie | Hoogwaardige wandlampen met ronde vormen

De HALO serie, het nieuwe wandconcept van in-lite, bestaat uit een downlighter en up-downlighter. Beide wandlampen zijn verkrijgbaar in een 12 volt variant voor aansluiting op de in-lite kabel en een dimbare 100-230V variant om rechtstreeks aan te sluiten op netstroom. Wil je alles weten over de nieuwe HALO serie? Lees dan verder!

Lees meer
ACE HIGH
Inspiratie / Nieuws / Product

Maak je ACE tuin helemaal af met de hoge staande buitenlamp

ACE HIGH | Blikvanger in iedere border

Leg nu de laatste hand aan jouw ACE tuin met de nieuwe ACE HIGH. Met het hoge staande armatuur creëer je prachtige lichteffecten tussen planten en siergrassen. Wil jij het effect van de ACE HIGH zien of meer weten over deze hoge staande buitenlamp? Lees gauw verder!

Lees meer
MINI WEDGE DARK
Inspiratie / Nieuws / Product

Compacte wandlamp voor op een lage wand of traptreden

MINI WEDGE DARK | Klein formaat, prachtig resultaat

De wandserie WEDGE is uitgebreid met de MINI WEDGE DARK. De compacte wandlamp is een sfeervolle toevoeging op een lage wand, traptreden of verhoogde borderbak door zijn subtiele lichtbundel. Wil je het lichteffect van de MINI WEDGE DARK zien of meer informatie? Lees verder!

Lees meer