• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

ACE HIGH
Daan
Inspiratie / Nieuws / Product

Maak je ACE tuin helemaal af met de hoge buitenlamp

ACE HIGH | Blikvanger in iedere border

Leg nu de laatste hand aan jouw ACE tuin met de nieuwe ACE HIGH. Met het hoge staande armatuur creëer je prachtige lichteffecten tussen planten en siergrassen. Wil jij het effect van de ACE HIGH zien of meer weten over deze hoge staande buitenlamp? Lees gauw verder!

Lees meer
Alex
Nieuws / Vacatures

We are hiring!

Vacature International Business Manager

We are hiring! Ter uitbreiding van ons sales team zijn we op zoek naar een International Business Manager, standplaats Gorinchem ZH.

Lees meer
MINI WEDGE DARK
Daan
Inspiratie / Nieuws / Product

Compacte wandlamp voor op een lage wand of traptreden

MINI WEDGE DARK | Klein formaat, prachtig resultaat

De wandserie WEDGE is uitgebreid met de MINI WEDGE DARK. De compacte wandlamp is een sfeervolle toevoeging op een lage wand, traptreden of verhoogde borderbak door zijn subtiele lichtbundel. Wil je het lichteffect van de MINI WEDGE DARK zien of meer informatie? Lees verder!

Lees meer
PUCK 825x350 pix
Daan
Inspiratie / Nieuws / Product

Perfect als indicatieverlichting of sfeerlicht

PUCK serie | Nieuw geïntegreerd concept

We stellen je voor aan het nieuwe geïntegreerde concept van in-lite: de PUCK serie. Deze grondspots zijn perfect als indicatieverlichting voor vlonders, steigers, looppaden en traptreden. Wil jij weten hoe je de PUCK’s kan toepassen en wat ze nou écht bijzonder maakt? Lees snel verder!

Lees meer
Optimale kleurbeleving
Daan
Nieuws / Product

Led buitenverlichting met optimale kleurbeleving

Daarom kies je voor in-lite buitenlampen

Al zo’n 20 jaar ontwerpen we onze buitenlampen zelf, van de lichtbron en behuizing tot aan de coating toe. Dit doen we met één doel. Jou het echte in-lite wow-effect in jouw tuin laten ervaren! En dat kan alleen maar als het licht in onze armaturen perfect is en blijft. Vandaar dat we blijven innoveren om zo een optimale kleurbeleving in de tuin te creëren. Ervaar het nu zelf en lees er alles over!

Lees meer
Nieuwe producten najaar 2018
Daan
Inspiratie / Nieuws / Product

Love all shapes & sizes

Nieuwe producten herfst/winter 2018

We laten je met trots kennis maken met onze nieuwste aanwinsten voor dit najaar: de PUCK serie, ACE HIGH, HALO serie en MINI WEDGE DARK. De nieuwe producten komen in verschillende vormen en maten en hebben allemaal hun eigen lichtbeelden en toepassingen. Nieuwsgierig? Maak nu kennis met de nieuwkomers!

Lees meer