• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

IN-LITE LAB. MEETS KLIBANSKY
Annemiek
Nieuws

Een opdracht van groots formaat

IN-LITE LAB. MEETS KLIBANSKY

Eind 2016 werd in-lite lab. opgericht door Thijs en Vincent. Hun enige doel; de gaafste plekken in Nederland en het buitenland vinden om hier op een creatieve wijze verlichting in te verwerken. Dit alles kwam voort uit de gedachte dat de wereld móet zien wat je met de verlichting van in-lite kan doen, zeker als je op zoek gaat naar creatieve oplossingen. De afgelopen weken was er weer een nieuw ‘project in the building’ en dit keer is de opdracht nog gaver en groter: het uitlichten van een groots standbeeld van de internationaal bekende kunstenaar Klibansky.

Lees meer
Maataanduiding CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Daan
Aanleg / Nieuws / Product

Maataanduiding toegevoegd aan kabel

Het is een veelvoorkomende vraag van tuinprofessionals en dealers: “waarom staat er geen maataanduiding op de kabel?”. Een terechte vraag want zonder maataanduiding is het namelijk lastig in te schatten hoeveel meter kabel er nog op de rol zit. Vaak moet de rol compleet worden uitgerold om te constateren dat er een kabeltekort van een paar meter is. Kortom: een heikel punt voor veel professionals.

Lees meer
in-lite Product Advisor
Melanie
Inspiratie / Nieuws / Product

Online adviestool

NIEUW: in-lite Product Advisor

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste tuinverlichting. Daarom lanceren we onze Product Advisor. Een handige tool op onze website waarmee je per tuinelement kunt zien wat de meest geschikte armaturen zijn en hoe ze verwerkt worden. 

Lees meer
in-lite wandlamp EVO DOWN DARK 100-230V
Annemiek
Nieuws / Product

Nieuwe EVO wandlamp

Maak je EVO tuin compleet met de nieuwe EVO DOWN 100-230V

Architectonisch en strak, gemaakt van de beste materialen en schitterend op strakke wanden en gevels. Met trots presenteren we de EVO DOWN DARK 100-230V, een nieuwe wandlamp binnen het EVO concept specifiek voor gebruik op netstroom. Deze stijlvolle wandlamp, maakt jouw EVO tuin compleet. Naast de strakke wandlamp is er tegelijkertijd ook een bijpassende accessoire verkrijgbaar, de EVO WALL MOUNT DARK 100-230V. Wanneer de EVO wandlamp op een wanddoos wordt aangesloten, kan deze netjes afgewerkt worden met deze afdekplaat.

Lees meer
Marloes
Nieuws / Vacatures

We are hiring!

Vacature Marketeer (vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

We are hiring! Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een Marketeer met als specialisatie Online Marketing, standplaats Gorinchem ZH.

Lees meer
Grondspots boren in-lite
Annemiek
Aanleg / Nieuws / Product

Nieuw in 2018

in-lite boorgereedschap vernieuwd

Vanaf 2018 is er nieuw in-lite boorgereedschap verkrijgbaar. In samenwerking met Van Deursen Diamanttechnieken is er een nieuwe boorset ontwikkeld, optimaal geschikt voor het verwerken van in-lite grondspots. De bijgeleverde boren zijn te gebruiken in diverse materialen zoals keramiek, beton, gebakken bestrating en natuursteen. De boorset is exclusief verkrijgbaar voor in-lite dealers en verwerkers. 

Lees meer