• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

David
Nieuws

in-lite LAB treedt toe als Meesters in de tuin Event Partner

Nieuws! Onze in-lite LAB Creative Light Specialisten zijn namens in-lite toegetreden tot de tuinprofessionals Champions League als de officiële buitenverlichtingspartner Voor het Meesters in de tuin #midt2019 Event

#midt2019

Trots! Onze in-lite LAB Creative Light Specialisten zijn namens in-lite toegetreden tot de tuinprofessionals Champions League als de officiële buitenverlichtingspartner Voor het Meesters in de tuin #midt2019 Event. Bezoek onze stand op de meest toonaangevende beurs in de tuinbranche op donderdag 17 oktober 2019 in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Wij trakteren de bezoekers op en sneak preview van de nieuwe producten en technologieën die wij ontwikkelen.

Info en tickets
Klik snel verder voor meer info en tickets: http://meestersindetuin.nl/event/ 

Over in-lite LAB. 
in-lite LAB zoekt constant naar unieke buitenruimtes en projecten om op een creatieve wijze verlichting toe te passen. Bijzondere daktuinen, terrassen en hoteltuinen, allemaal vallen ze in de categorie buitenruimtes waar in-lite lab. zich graag in vastbijt. Deze ruimtes zijn groter dan gemiddeld en de behoeftes zijn anders. Het vereist daarom een andere manier van denken om deze plekken goed te verlichten. Bij in-lite lab. durven we anders te zijn en op zoek te gaan naar een oplossing voor iedere behoefte.

Terug naar overzicht