• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Nieuws / Product

Nieuwe DARK producten in 2018

We hebben nog meer leuk productnieuws! Naast de nieuwe EVO collectie breiden we in 2018 ons assortiment uit met drie andere producten, namelijk de BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK & MINI SCOPE CEILING. Ook worden onze buitenspots in een nieuw jasje gestoken. 

mini scope ceiling

packshots drie nieuwe producten

BIG CUBID DARK 
De kleine CUBID krijgt er een grote broer bij: de BIG CUBID DARK. Deze kubusvormige wandlamp heeft dezelfde kwaliteiten van de CUBID, maar is een slag groter. De BIG CUBID DARK heeft een lichtbereik van zo'n 3 meter, wat ‘m perfect maakt voor het aanlichten van tuinwanden en schuttingen. 

WEDGE SLIM DARK
De WEDGE lijn wordt uitgebreid met de WEDGE SLIM DARK. Dit is een slank wandarmatuur met een brede lichtuittrede die perfect is om te gebruiken als oriëntatieverlichting, bijvoorbeeld op een laag muurtje langs een pad of oprit. 

wedge slim

Nieuwe opbouwlamp: MINI SCOPE CEILING
In 2018 lanceren we een nieuwe productgroep: de opbouwlamp (SURFACE). Producten in deze categorie zijn geschikt voor montage op een horizontaal oppervlak zoals plafonds, balken, traptreden en vijverranden. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden in het creëren van directe en indirecte lichteffecten. Onder deze categorie valt ook onze nieuwe spot: de MINI SCOPE CEILING. Deze spot is perfect om te installeren in bijvoorbeeld de pergola of overkapping. Bij dit product wordt standaard de KILLFLASH geleverd, een kapje die het armatuur een chique uitstraling geeft en voorkomt dat je recht in de lichtbron kijkt. De montage van MINI SCOPE CEILING is erg eenvoudig. Je schroeft het bevestigingsplaatje met twee schroeven op het oppervlak en met een simpele draaibeweging bevestig je de lichtbron aan het plaatje.

De BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK en MINI SCOPE CEILING zijn medio maart verkrijgbaar.

mini scope ceiling duo

SCOPE serie nu uitgevoerd met een zwarte ring
2018 staat bij ons in het teken van vernieuwing. Om deze lichtevolutie door te zetten, geven we onze buitenspots een make-over. Vanaf medio februari 2018 hebben al onze buitenspots zwarte ringen. Zo krijgen ze een mooie, elegante uitstraling!
update black spots

Wil je graag een overzicht van de nieuwe producten?

Download productsheet

Terug naar overzicht