• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Alex
Nieuws / Vacatures

Vacature International Business Manager

We are hiring! Ter uitbreiding van ons sales team zijn we op zoek naar een International Business Manager, standplaats Gorinchem ZH.

Wie is in-lite?
in-lite is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van 12 volt LED buitenverlichting. in-lite verlichting is internationaal verkrijgbaar bij dealers in verschillende landen waaronder Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Canada en USA. Onze dealers zijn voornamelijk sierbestratingbedrijven en groothandels in o.a. hout, irrigatie en verlichting/elektra. Onze buitenlampen worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers, installateurs), maar zijn ook direct voor particulieren te koop. In de branche staan wij bekend als het nummer 1 merk in 12 volt buitenverlichting dat op vernieuwende, inspirerende en soms eigenwijze manier haar merk in de markt zet.

De functie
Voor de functie van International Business Manager zijn we op zoek naar een collega die begrijpt hoe een kwaliteitsmerk als in-lite internationaal vermarkt dient te worden. Deze fulltime functie is gericht op het managen en benutten van de internationale potentie van in-lite. Je begeleidt bestaande internationale partners naar succes en daarnaast werf je actief nieuwe partners. De focus landen zijn vooralsnog Nederland, Duitsland en Scandinavië, waar je planmatig samenwerkt met distributeurs, dealers en overige tuinprofessionals. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief en kwantitatief omzet budget, welke jaarlijks in overleg tot stand komt. Je rapporteert direct aan de Director of Sales.

Wie zoeken we?
Je bent een echte aanpakker en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je hebt een winhouding en werkt resultaat gericht. Je hebt sterke passie voor het vak verkoop, bent flexibel en houdt van internationaal reizen. Door jouw enthousiasme willen mensen actief met je samenwerken. Je doet wat je zegt en houdt van open en duidelijke communicatie.

Ben je enthousiast geworden en is deze functie wellicht wat voor jou? Download dan hieronder de volledige functie omschrijving en reageer!

download functieprofiel

vacature in-lite

Terug naar overzicht