• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Marloes
Nieuws / Vacatures

Vacature Marketeer (vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

We are hiring! Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een Marketeer met als specialisatie Online Marketing, standplaats Gorinchem ZH.

Wie is in-lite?
in-lite is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van 12 volt LED buitenverlichting. in-lite verlichting is internationaal verkrijgbaar bij dealers in verschillende landen waaronder Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Canada en USA. Onze dealers zijn voornamelijk sierbestratingbedrijven en groothandels in o.a. hout, irrigatie en verlichting/elektra. Onze buitenlampen worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers, installateurs), maar zijn ook direct voor particulieren te koop. In de branche staan wij bekend als het nummer 1 merk in 12 volt buitenverlichting dat op vernieuwende, inspirerende en soms eigenwijze manier haar merk in de markt zet.

De functie
Voor de functie van Marketeer zijn we op zoek naar een creatieveling die zich bezig houdt met het uitvoeren en coördineren van diverse marketing activiteiten. Een groot deel van de functie zal zich richten op het beheren en ontwikkelen van onze internationale websites en het uitvoeren en verder professionaliseren van de internationale online marketing activiteiten van in-lite zoals e-mail marketing en zoekmachine marketing. Je ontwikkelt samen met de Marketing Manager de internationale Online Marketing strategie en bent verantwoordelijk voor alle internationale websites. Je hebt een actieve rol in de ontwikkeling van de content strategie en het creëren en vertalen van organisatie ontwikkelingen naar content. Je maakt landingspagina’s, schrijft blogs en nieuwsberichten en verzorgt (geautomatiseerde) e-mails en campagnes naar distributeurs, dealers, verwerkers en consumenten. Je houdt je bezig met het kwalitatief bouwen aan onze databases en coördineert de SEO en SEA activiteiten van in-lite. Je stelt kpi’s op en verzorgt rapportages naar de organisatie. Je werkt hierin nauw samen met de Marketeer Social Media en externe leveranciers/specialisten.

Wie zoeken we?
We zoeken een fulltime commerciële Marketeer met HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur richting marketing communicatie) en 2 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van (online)marketing/email marketing. Je hebt ervaring met open source systemen zoals Drupal en Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Ervaring met HTML is een pré. Tenslotte heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift (Nederlands en Engels, Duits is een pré).

Ben je enthousiast geworden en is deze functie wellicht wat voor jou? Download dan hieronder de volledige functie omschrijving en reageer!

download functieprofiel

Terug naar overzicht