• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Marloes
Nieuws / Vacatures

Vacature R&D Manager

Deze vacature is inmiddels vervuld.

We are hiring! Ter uitbreiding van ons R&D team zijn we op zoek naar een commerciële R&D Manager, standplaats Gorinchem ZH.

Wie is in-lite?
in-lite is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van 12 volt LED buitenverlichting. in-lite verlichting is internationaal verkrijgbaar bij dealers in verschillende landen waaronder Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Canada en USA. Onze dealers zijn voornamelijk sierbestratingbedrijven en groothandels in o.a. hout, irrigatie en verlichting/elektra. Onze buitenlampen worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers, installateurs), maar zijn ook direct voor particulieren te koop. In de branche staan wij bekend als het nummer 1 merk in 12 volt buitenverlichting dat op vernieuwende, inspirerende en soms eigenwijze manier haar merk in de markt zet.

De functie
De R&D Manager houdt zich bezig met het coördineren & uitvoeren van diverse R&D activiteiten. Een groot deel van de functie zal zich richten op de strategische ontwikkeling van hoogwaardige verlichtingsarmaturen en systemen, bedoeld voor de buitenruimte. Je vertaalt de in-lite doelstellingen en internationale marktwensen naar technisch haalbare en economisch winstgevende concepten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van de productontwikkelingsprojecten vanaf het eerste ontwerp tot en met de introductie in de markt. Hierbij initieer en bewaak je zorgvuldig de projectplanning. Daarnaast sta je garant voor en bewaak je de kwaliteit van zowel nieuwe als bestaande producten.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een fulltime commerciële techneut met HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Elektronica) en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van de verlichtingsmarkt is een pré. Uiteraard heb je een goede beheersing van ontwikkelprocessen en heb je ervaring met CAD programma’s zoals Solid Works. Tenslotte zijn je communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift in Nederlands en Engels uitstekend. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Ben je enthousiast geworden en is deze functie wellicht wat voor jou? Download dan hieronder de volledige functie omschrijving en reageer!

download functieprofiel

vacature in-lite

Terug naar overzicht