• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite in Eigen Huis en Tuin

Buitenverlichting in de voortuin

drie redenen waarom ook jouw voortuin niet meer zonder buitenverlichting kan

’s avonds net mooi als overdag

Jouw voortuin kan niet meer zonder buitenverlichting

Als je denkt aan tuinieren, dan denk je meestal aan de achtertuin. De voortuin is echter bijna net zo belangrijk. Het is tenslotte het eerste wat je gasten zien als ze bij jou langs komen. Maar hoe maak je een voortuin 's avonds gezelliger? Met buitenverlichting natuurlijk! Samen met Eigen Huis & Tuin laten we je zien waarom ook jouw voortuin niet meer zonder buitenverlichting kan. 

Maak met buitenverlichting van de voortuin het visitekaartje voor jouw huis

De sfeervolle voortuin in Rijswijk

Maak met buitenverlichting van de voortuin het visitekaartje voor jouw huis

In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin ging Tom in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. Vanuit deze voortuin hebben ze een prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal, maar erg praktisch was hij niet en eigenlijk ook niet erg sfeervol. Zonde! want de voortuin is tenslotte het visitekaartje van je huis. Wij laten je zien hoe je met onze buitenverlichting’s avonds net zoveel van de voortuin kan genieten als overdag. 

Maak met buitenverlichting jouw voortuin 's avonds net zo sfeervol als overdag

Van sfeerloos naar sfeervol

Maak met buitenverlichting jouw voortuin 's avonds net zo mooi als overdag

Om snel meer sfeer te creëren, lichtte Tom de planten en bloemen in de border uit met MINI SCOPE spotlights. Omdat Chiel en Frouzan vaak later thuiskomen, installeerde Tom PUCK 22 DARK grondspots in de tegels om het pad naar de voordeur te verlichten. Wel zo veilig! Dankzij deze creatieve combinatie van verschillende types buitenverlichting zijn Chiel en Frouzan er bovendien van verzekerd dat hun gasten nu ’s avonds net onder de indruk zijn van de voortuin als overdag.

Maak met buitenverlichting jouw voortuin 's avonds veiliger

Houd inbrekers buiten de deur

Buitenverlichting maakt de voortuin 's avonds veiliger

Met buitenverlichting maakte Tom deze voortuin tot slot ook veiliger. Inbrekers lopen namelijk sneller voorbij aan een goed verlichte voortuin. Bij de voordeur is bijvoorbeeld deze HALO DARK DOWN wandlamp geïnstalleerd. Dit type wandlamp is leverbaar in een 12 volt uitvoering, of zoals in dit geval een 230 volt versie die op een bestaand stroompunt aangesloten kan worden. 

product advisor

Vind de juiste buitenverlichting voor jouw voortuin

Probeer onze product advisor

Overtuigd dat het tijd is om te investeren in buitenverlichting voor jouw voortuin? Laat je inspireren door alle mogelijkheden of vind de perfecte verlichting voor jouw tuin met deze product advisor. 
 

Product Advisor

Laat je inspireren

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag verlichting in je tuin? Vraag onze gratis brochure aan en laat je onderdompelen in de verlichtingsmogelijkheden

Brochure aanvragen
The book of in-lite

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips

Aanmelden Nieuwsbrief