• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Eigen Huis & Tuin

in-lite buitenverlichting in eigen huis & tuin

in-lite in Eigen Huis & Tuin

We voorzien de tuinen van het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin op RTL4 inmiddels al jaren van buitenverlichting. Het klusteam geeft je elke week inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan in de tuin. Lees verder voor een impressie van de buitenruimtes die in Eigen Huis & Tuin met 12 volt LED buitenverlichting zijn gerealiseerd.

 

EHET

 

Voortuin in Rijswijk

het visitekaartje van je huis

aan de slag met buitenverlichting in de voortuin

In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin ging Tom in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. Vanuit deze voortuin hebben ze een prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal, maar erg praktisch was hij niet en eigenlijk ook niet erg sfeervol.Wij laten je zien hoe je met onze buitenverlichting’s avonds net zoveel van de voortuin kan genieten als overdag. 

Lees verder
eigen huis en tuin tovert met in-lite in oud hollandsche tuin heiloo

Eigen Huis & Tuin tovert met in-lite Buitenspots

Oud Hollandsche tuin | Heiloo

In Eigen Huis & Tuin demonstreert Tom waarom onze buitenspots perfect zijn om te starten met buitenverlichting. Met een selectie van onze eenvoudig te plaatsen buitenspots toverde hij het kale perceel van Giedo en Maxime in Heiloo om tot een bijzonder sfeervolle Oud Hollandsche tuin. Lees meer.

Lees verder
Eigen Huis & Tuin Bodegraven

Maak je tuin in één dag bijzonder met in-lite!

Je tuin in één dag omtoveren tot een prachtig verlichte buitenruimte? Het kan! Dat bewijzen Tom en Evelyn in Eigen Huis & Tuin met de tuin van Chantal en Patrick. Wil jij ook in een paar stappen een sfeervolle tuin met tuinverlichting? Lees snel verder voor meer informatie!

Meer informatie
Eigen Huis en Tuin - Modern mediterrane tuin

Modern mediterrane tuin | Spijkenisse

Tom laat je in deze aflevering van Eigen Huis & Tuin zien dat je met slechts een aantal sprekende buitenlampen, al gauw een sfeervol & indrukwekkend effect creëert. In het lichtplan van Merle Pepijn is er rekening gehouden met de verschillende functies van buitenverlichting. Het geheel geeft uiteraard veel sfeer, daarnaast is de verlichting ook functioneel toegepast. Lees verder om te zien welke armaturen er zijn toegepast. 

Bekijk de tuin
EH&T watertuin Volendam 2018

Watertuin | Volendam

Margret en Ivar wonen in een prachtige hoekwoning in het pittoreske vissersdorp Volendam. Met hun eerste baby op komst en een verbouwing achter de rug geniet het stel momenteel volop van hun huis. De tuin verdiende daarentegen nog wel wat aandacht. Met behulp van Tom en onze eigen in-lite lab. is een mooi verlichte en kindvriendelijke watertuin gecreëerd. Wil je het eindresultaat en 3D lichtplan zien? 

Bekijk watertuin
eht romantische tuin 2017 najaar

Romantische Tuin | Hoofddorp

Guido & Anita zitten midden in een verbouwing. Uiteraard mag hierbij de tuin niet vergeten worden! Vandaar dat Anita het een leuk idee vond om haar man Guido te verrassen met een tuin make-over. Ze kreeg hierbij hulp van Tom van Eigen Huis & Tuin. Het is een romantische tuin geworden waarvan het hele jaar genoten kan worden, ook in het najaar! Lees de blog voor het eindresultaat. 

Lees blogpost
EHT Nieuw-Vennep 2017

Familie-voortuin | Nieuw-Vennep

De voortuin van Ilona en Raymon was best een rommeltje. De kinderen smeekten dan ook in een videoboodschap of de tuin asjeblieft een make-over kon krijgen. Aan Tom de taak om van de rommelige tuin een sfeervolle, moderne tuin te maken. Uiteraard hebben wij weer geholpen met het lichtplan. Lees verder voor het eindresultaat!

Lees meer
scandinavische tuin

Scandinavische tuin | White Collection

Laura en Niels hadden als doel om de strakke en moderne look van binnen door te trekken naar de buitenruimte. Met alle witte tuinmeubels en accessoires is er voor gekozen om de in-lite White collectie te installeren. Benieuwd naar het eindresultaat?

Lees de blogpost
in-lite in eigen huis en tuin moderne patiotuin Rotterdam

Patiotuin | Rotterdam

Het huis van Karel, vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam, was na tijden verbouwen eindelijk klaar. De tuin verdiende echter nog flink wat aandacht. Tijd voor Tom om aan de slag te gaan dus!

Tuinarchitect Erwin Stam heeft voor deze moderne stadstuin het tuinontwerp gemaakt. Wij hebben bijgedragen met het lichtplan. En het resultaat mag er wezen! Het is een industriële, strakke tuin geworden met veel groen en veel ruimte om met familie en vrienden te borrelen. 

Benieuwd hoe deze tuin tot stand gekomen is? Lees verder voor het lichtplan en interviews met tuinontwerper Erwin Stam en lichtspecialist Thijs van in-lite lab

Lees verder