• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

EVO: evolutie in licht

ENJOY LIFE, ENJOY IN-LITE

Onze nieuwe EVO collectie, bestaande uit zes armaturen, is voorzien van de nieuwste en beste LEDs - een ware evolutie in licht. Deze maken het armatuur zeer energiezuinig en zorgen voor natuurgetrouwe kleuren in de tuin. Daarnaast zijn de armaturen uitgerust met een ‘diamond cut’ lens, welke voor een mooie egale spreiding van het licht zorgt. Combineer de producten uit de EVO lijn en maak van je buitenruimte een hoogwaardige plek waar je zowel overdag als in de avond van kunt genieten.

De EVO lijn is vanaf eind februari 2018 verkrijgbaar. Lees verder voor meer informatie!
 

evo ground

Integrated: EVO GROUND 300 DARK

Met EVO GROUND 300 DARK introduceren we multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Het armatuur is uitgevoerd met een behuizing van hard geanodiseerd aluminium en heeft hierdoor een stijlvolle uitstraling. De EVO GROUND 300 DARK is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden, opritten en hagen en is eenvoudig te verwerken in bestrating, grind of in het gras. Zo heb je in een handomdraai een strak lijnenspel in de tuin. 

evo close up
evo ground close up
evo ground packshot
evo dark & evo low dark

Solitary: EVO DARK & EVO LOW DARK

De EVO DARK & EVO LOW DARK zijn echte eye-catchers. Deze staande armaturen geven veel licht, maar zijn zeker niet verblindend. Ze zijn zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden en opritten. 
 

evo dark
evo low dark
packshots
evo wall

Wall: EVO DOWN DARK

De stijlvolle wandlamp EVO DOWN DARK is perfect voor het sfeervol verlichten van wanden, schuttingen en muren. Overdag is het een stijlobject, in de avonduren zorgt het voor een mooi lichteffect zonder dat je verblind wordt. 

evo down dark

evo hyde

Surface: EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK

Met de EVO serie introduceren we ook een nieuwe productgroep met indirecte lijnverlichting: SURFACE. Met EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK kun je eenvoudig nieuwe lichteffecten in de tuin creëren. Verwerk ze bijvoorbeeld onder traptreden, vlonders, balustrades, (zit)muurtjes en vijverelementen. 

packshots hyde evo

evo
evo

Prijslijst EVO lijn

Klik op onderstaande knop om de prijslijst van de EVO lijn te downloaden. De verkoopadviesprijzen zijn inclusief btw. 

Bekijk prijslijst

Product sheets

Wil je de informatie van de zes producten nog eens rustig nalezen? Klik op onderstaande knop om de product sheets te downloaden. 

Bekijk product sheets
product sheets evo

Lichtevolutie

EVO staat symbool voor de in-lite lichtevolutie. We hebben altijd als doel om te innoveren en je te voorzien van de mooiste en duurzaamste lichtoplossingen. Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over onze lichtevolutie.