• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

EVO HYDE montage accessoires

EVO HYDE toegepast in VTwonen

Waarom EVO HYDE?

Wil je indirecte lichtbeelden creëren onder bijvoorbeeld traptreden, vlonders, balustrades, (zit)muurtjes of vijverelementen? Gebruik dan de EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK, de armaturen zorgen voor bijzonder en functioneel licht op nagenoeg ieder horizontaal oppervlak.

Montage mogelijkheden

Bij de EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK wordt standaard bevestigingsmateriaal geleverd waarmee het armatuur eenvoudig is te monteren. Het kan natuurlijk zo zijn dat dit bevestigingsmateriaal niet op ieder oppervlak even goed tot zijn recht komt en/of op elk materiaal even makkelijk is te bevestigen.

Om die reden bevat ons assortiment een aantal montage accessoires voor de EVO HYDE: een handige montageplaat (FIX 3), kort hoekprofiel van 180 mm (FIX 4) en een lang hoekprofiel van 550 mm (FIX 5). Met deze accessoires kun je de EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK aanpassen aan jouw specifieke toepassingen en (licht)wensen. 

FIX 3, 4 en 5

FIX 3 toegepast

FIX 3: Eenvoudig in te metselen

De EVO HYDE accessoires hebben allemaal een andere toepassing. De vlakke montageplaat FIX 3 is eenvoudig in te metselen tussen 2 muurdelen van bijvoorbeeld gestapelde muurtjes/bankjes. Beide EVO HYDE armaturen zijn gemakkelijk op de montageplaat te bevestigen. Je klikt het armatuur simpelweg aan de dopjes van de RVS plaat. In combinatie met de EVO HYDE 550 DARK adviseren wij het armatuur eerst op de montageplaat vast te klikken voordat deze wordt uitgemeten en ingemetseld. 

 

FIX 3 toegepast
FIX 4 toegepast
FIX 5 toegepast
EVO HYDE 550 DARK toegepast

FIX 4 & 5: Kwalitatieve hoekprofielen

Beide hoekprofielen zijn gemaakt van donkergrijs geanodiseerd aluminium. Dit geeft ze dezelfde kwalitatieve uitstraling als de EVO HYDE armaturen. De FIX 4 en FIX 5 zijn dan ook vooral geschikt wanneer de EVO HYDE 180 / 550 DARK in het zicht hangen, bijvoorbeeld aan een laag muurtje of bij een trap. De EVO HYDE 180 DARK is op het korte hoekprofiel FIX 4 te monteren en de EVO HYDE 550 DARK op het lange hoekprofiel FIX 5.