IN-LITE 12 VOLT TUINVERLICHTING

in-lite tuinverlichting

in-lite maakt buiten bijzonder

Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. in-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van een kwalitatief Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus. 

in-lite helpt je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Maak jij van buiten ook binnen?

in-lite buitenverlichting

Tuin in 360°

Virtual reality tuintour

Wil je ervaren wat in-lite buitenverlichting voor je tuin kan doen? Doe dan onze virtuele tuintour! Loop zowel overdag als 's avonds door onze tuin en bekijk welke buitenlampen zijn gebruikt en welk effect ze hebben. Je kunt de tour doen met of zonder VR bril.

De tour regulier bekijken 
Start de tour met onderstaande link en loop door de tuin door op de pijltjes te klikken. Voor het wisselen tussen de dag- en nachtstand klik je op de zon/maan en voor de productinformatie klik je op de plusjes.

De tour bekijken met VR bril
Wil je de tour bekijken met een 3D VR bril, start de tour dan op je smartphone en draai deze horizontaal. Om de tour in VR modus te starten, klik je op het VR logo onderin het scherm en daarna op in-lite. Je kunt nu je smartphone in de VR bril plaatsen. Let erop dat je telefoon in het midden van de houder is geplaatst. Stel de lens in op de juiste pupilafstand en geniet van de tour! Door je blik te laten rusten op de zon/maan wissel je van dag- en nachtstand en voor de productinformatie kijk je naar de plusjes. Geniet van de tour!
 

Start de tour

Brochure in-lite tuinverlichting

Get inspired

Brochure in-lite tuinverlichting

Ga je aan de slag met je tuin of (dak)terras en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van buitenverlichting? Dan mag je de in-lite brochure niet missen. ‘The book of in-lite’ 2017 laat zien hoe je met verlichting jouw buitenruimte bijzonder maakt. Je zult zien dat de mogelijkheden van in-lite buitenverlichting eindeloos zijn en dat de aanleg niet ingewikkeld hoeft te zijn. Uiteraard vind je het complete assortiment LED buitenlampen in de brochure. Laat je inspireren!

Haal de brochure op bij je in-lite verkooppunt, bekijk hem online of vraag hem gratis aan.
 

Online doorbladeren   Brochure aanvragen

Groots in resultaat

Veilig & eenvoudig aan te leggen

De 12 volt tuinverlichting mag en kan door iedereen aangelegd worden. Door de lage spanning is het veilig te installeren, zonder dat hier een elektricien aan te pas komt. Het gebruiksvriendelijke in-lite systeem maakt het daarnaast echt plug & play. Je kan het zelf doen, maar een hovenier neemt je al het werk uit handen. Dat is ook wel zo makkelijk.

Wil je weten hoe het in-lite systeem werkt? Bekijk de video!

Eenvoudig uitbreiden

Stapsgewijs buitenverlichting

Het in-lite systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen probleem! Heb je de nieuwe collectie gezien en wil je graag de verlichting in je tuin vernieuwen? Met ons systeem kun je op eenvoudige wijze de verlichting in je tuin zowel aanpassen als uitbreiden. 

Bij het plaatsen van de verlichting zijn de armaturen op elk willekeurig punt aan te sluiten van de 12 volt kabel. Je kunt de verlichting eenvoudig verplaatsen, voor bijvoorbeeld het finetunen van je tuinverlichting of om juist een compleet nieuw aanzicht te creëren.

Bekijk de video om het verschil te zien tussen klein beginnen tot groots uitpakken!

Website in-lite

Meer weten?

Wil je meer informatie, inspiratie en de complete productrange bekijken?
Bezoek de website!  

Bezoek in-lite.nl