• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

IN-LITE INTRODUCEERT VERNIEUWDE SCOPE-RANGE EN NIEUWE SCOPE CEILING

Innovatie zit in het DNA van in-lite. Het is onze missie om ons productaanbod te blijven verbeteren en uit te breiden. Met trots introduceren wij de compleet vernieuwde SCOPE, BIG SCOPE, BIG SCOPE NARROW. Ook verwelkomen wij nieuwe SCOPE accessoires en de volledig nieuwe SCOPE CEILING in het assortiment. 

Perfectie in licht en design

Perfectie in licht en design

De vernieuwde SCOPE, BIG SCOPE en BIG SCOPE NARROW zijn revolutionair op ieder gebied. Ze zijn voorzien van world leading LEDiL®  lenzen en A+ of A++ single chip leds met een zeer hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. De kleurweergave is van bijzonder hoge kwaliteit (CRI 92) en deze buitenspots zijn voorzien van een compleet nieuw design. De behuizing is vervaardigd uit duurzaam aluminium en is voorzien van een ‘Easy Fix’ schroef voor het eenvoudig instellen van de lichthoek. Het armatuur is tot slot voorzien van een hoogwaardige FCBV coating voor een lange levensduur onder extreme weersomstandigheden.  

DE VERNIEUWDE SCOPE

DE VERNIEUWDE SCOPE

De SCOPE is de meest veelzijdige spot van in-lite. De SCOPE is een echte all-rounder. Hij is uitgevoerd met een ‘single chip’ 3 W A++ led en een LEDIL® lens (CRI 92) die het lichtbeeld en de kleuren van bomen en struiken nog mooier naar voren laat komen. Het lichtbereik toegenomen van 6 m tot 8 m hoogte met een lichthoek van 25°. Dit vertaalt zich naar 35% meer licht terwijl het energieverbruik hetzelfde is gebleven. De nieuw ontworpen behuizing is vervaardigd uit duurzaam aluminium voorzien van een hoogwaardige “Black” FCBV coating.

DE VERNIEUWDE BIG SCOPE

DE VERNIEUWDE BIG SCOPE

DE BIG SCOPE is de buitenspot voor grote objecten. Door de brede lichtbundel is hij uitermate geschikt voor het uitlichten van tuinelementen waarbij de spot dicht op het object staat. Hij is uitgevoerd met een 5 W A+ led in combinatie met een LEDIL® Wide Lens (CRI 92) waardoor de BIG SCOPE een zeer krachtige, maar toch brede lichtbundel creëert voor het uitlichten van meerstammige bomen, leibomen of grote struiken. Het lichtbereik is nog altijd 6 m hoog, maar de lichthoek is wel met 13° toegenomen tot 51°. Dit vertaalt zich in een toename van 38,5% van het te verlichten oppervlak. 

DE VERNIEUWDE BIG SCOPE NARROW

DE VERNIEUWDE BIG SCOPE NARROW

De BIG SCOPE NARROW is gemaakt voor het uitlichten van hoge tuinelementen. Hij is uitgevoerd met een 5 W A+ led in combinatie met een extra smalle  LEDIL® lens. Hierdoor is het armatuur geschikt voor het verlichten van zeer hoge en smalle objecten zoals zuil- of palmbomen en hoge gevels vanuit een border. Het lichtbereik van de nieuwe BIG SCOPE NARROW is met 2 m toegenomen tot 14 m hoogte met en lichthoek van 18°. Dit vertaalt zich in een toename van 16% van het te verlichten oppervlak. 

NIEUWE SCOPE-ACCESSOIRES - RISER 2 | SHIELD 2 | KILLFLASH 2

NIEUWE SCOPE-ACCESSOIRES

Met de komst van de nieuwe SCOPE en BIG SCOPE (NARROW) introduceert in-lite ook nieuwe accessoires. De RISER 2 vervangt de RISER 350 en is op diverse punten verbeterd. Hij is telescopisch in hoogte te verstellen van 350 mm tot 530 mm. Het nieuwe design maakt het mogelijk om de kabel heel eenvoudig in de behuizing weg te werken. KILLFLASH 2 en SHIELD 2 zijn vergelijkbaar met de bestaande accessoires voor de MINI SCOPE, maar door het grotere formaat toe passen op de vernieuwde SCOPE-range.

NIEUW: SCOPE CEILING

NIEUW: SCOPE CEILING

in-lite introduceert met de komst van de vernieuwde SCOPE-range ook de nieuwe SCOPE CEILING. Deze grotere versie van de MINI SCOPE CEILING is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarin meer lichtopbrengst van bovenaf nodig is. DE SCOPE CEILING is bij uitstek geschikt voor toepassing in grote overkappingen en pergola’s waarin een groter armatuur beter tot z'n recht komt. Hij is uitgevoerd met een 3 W A++ led en een LEDIL® lens. Hij wordt standaard geleverd met een KILLFLASH 2 die verblinding door de lichtbron voorkomt en een sfeervol diffuus lichtbeeld creëert.