• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Licht & Keramiek

Licht & Keramiek: ‘in-lite ready’ Geoceramica® tegels

Een oprit of terras met mooie keramische tegels wil je natuurlijk ook ’s avonds kunnen zien. Daarom zijn GeoCeramica® tegels vanaf februari 2018 ‘in-lite ready’ ofwel met voorgeboorde sparing voor in-lite LED grondspots. Zo maken we het voor jou nog makkelijker om te kiezen voor een sfeervol verlicht terras, oprit of pad. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder!

grondspots in tegel geoceramica fusion

GeoCeramica® – Beton ontmoet keramiek

Keramiek is dé trend van dit moment, ook voor in de tuin. Het materiaal heeft een designlook en is tegelijkertijd zeer sterk. Met de innovatieve GeoCeramica® tegels combineert MBI het beste van twee werelden: genieten van Italiaans keramiek en profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. GeoCeramica® tegels zijn daarnaast vlek- en zuurbestendig, eenvoudig schoon te maken, minder snel groen en worden niet glad, ook niet als het regent. 

geoceramica in-lite sparingen terras eht

Unieke terrassen en opritten met licht

Aan projecten met GeoCeramica® kan nu zeer eenvoudig licht worden toegevoegd. Want je oprit of  mooie terras wil je natuurlijk ook ’s avonds kunnen zien. Daarom levert MBI haar GeoCeramica® tegels nu ook met voorgeboorde in-lite sparing. De kwalitatieve LED buitenverlichting van in-lite versterkt de designlook van de tuin en is naast sfeervol uiteraard ook functioneel. De sparing kan in 2 maten worden aangebracht, bedoeld voor in-lite grondspots met een diameter van 22mm en 60mm. Geschikte producten zijn oa. FUSION 22, FUSION 22 RVS, HYVE 22, FUSION, HYVE en FLUX. Er zijn diverse posities van de sparingen en dus verlichting mogelijk waardoor je jouw creativiteit volledig de vrije loop kunt laten. Bekijk hieronder de verschillende maten & posities. 

Maten & posities
geoceramica

Voorbeelden voor jouw terras, oprit of pad

Heb je nog wat inspiratie nodig voor jouw terras, pad of oprit? Geen probleem! We hebben hieronder een aantal mooie voorbeelden voor je neergezet. Wil je nog meer voorbeelden zien? Klik op de knop voor nog meer inspiratie. 


voorbeelden geoceramica en in-lite

Bekijk alle voorbeelden
verkooppunten

Verkooppunten

De GeoCeramica® tegels met in-lite sparing worden bij iedere GeoCeramica® dealer verkocht. Klik hier voor een overzicht. Om een in-lite verkooppunt te zoeken klik je hier.  

 

'Power to the Professional' winactie

Ben je een tuinprofessional en wil je kans maken op prachtige in-lite prijzen? Doe dan mee met onze 'Power to the Professional' winactie! Lees meer over de actievoorwaarden op onze actiepagina. 

Winactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips.

Aanmelden nieuwsbrief