• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Dare to be different

in-lite lab.

Innovatie onderscheidt een leider van een volger

Als in-lite willen we je maximaal inspireren en optimaal informeren. Over de mooiste productcombinaties en lichteffecten, toegepast op de gaafste plekken. In de hipste steden, zowel in binnen- als buitenland. in-lite lab. gaat op zoek naar deze plekken, verlicht ze en laat het aan de wereld zien. Zodat jij en de rest van de wereld de vele mogelijkheden van in-lite verlichting kunnen ervaren en je deze inspiratie kunt gebruiken in je eigen buitenruimte.

Dare to be different
in-lite lab. zoekt constant naar unieke buitenruimtes en projecten om op een creatieve wijze verlichting toe te passen. Bijzondere daktuinen, terrassen en hoteltuinen, allemaal vallen ze in de categorie buitenruimtes waar in-lite lab. zich graag in vastbijt. Deze ruimtes zijn groter dan gemiddeld en de behoeftes zijn anders. Het vereist daarom een andere manier van denken om deze plekken goed te verlichten. Bij in-lite lab. durven we anders te zijn en op zoek te gaan naar een oplossing voor iedere behoefte.

Contact
Ben je eigenaar van een unieke buitenruimte, zoals bijvoorbeeld een hotel (dak)tuin of een (dak) terras van een restaurant, en wil je door middel van een persoonlijke benadering tot een creatieve lichtoplossing komen? Met armaturen die aangepast zijn op jouw wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met in-lite lab.

naar in-litelab.com

Zoku hotel
Klibansky kunstwerk
in-lite lab.
Restaurant One

Ontdek meer over in-lite lab.

Wil jij alles te weten komen over de achtergrond van in-lite lab. en de prachtige lichtprojecten die ze realiseren? Lees dan verder op de volgende pagina en neem een kijkje in de unieke en uiteenlopende lichtcreaties van in-lite lab.!

Bekijk projecten