• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Dare to be different

in-lite lab.

Made in Holland

in-lite lab. | Creatief & Innovatief

De wereld laten zien dat je de meest bijzondere buitenverlichtingsprojecten kunt realiseren met in-lite verlichting + een flinke dosis creativiteit en enthousiasme. Met dit doel voor ogen zijn Thijs en Vincent, die samen in-lite lab. vormen, al vanaf eind 2016 bezig om op de gaafste plekken in zowel binnen- en buitenland in-lite verlichting toe te passen. Dit doen ze met de meest verrassende producttoepassingen en lichteffecten.

Nu, bijna twee jaar later heeft in-lite lab. al een aardige record opgebouwd met de meest unieke en uiteenlopende projecten. Van de terrassen van sterrenrestaurants Fred en Restaurant One tot aan een molen in de polder van Meerkerk. De mannen van in-lite lab. zoeken constant naar buitenruimtes en projecten om op een creatieve en innovatieve wijze verlichting toe te passen. Het duo doet dit met veel passie en altijd met een glimlach!

Unieke lichtprojecten | Van klein tot groot

in-lite lab. houdt er van anders te zijn en op zoek te gaan naar een oplossing voor iedere behoefte. Niet voor niets is de quote ‘Dare to be different’ in-lite lab. op het lijf geschreven. Dit blijkt ook uit de grote diversiteit projecten die in-lite lab. de afgelopen periode heeft mogen verlichten. De één nog bijzonderder en groter dan de andere. Wat ze allemaal gemeen hebben? Iedere van deze buitenruimtes is uniek en elk project heeft een specifieke lichtoplossing nodig. Lees verder voor een kleine selectie projecten uit de afgelopen twee jaar. We hebben er drie voor je op een rij gezet.

Kunstwerk Joseph Klibansky op Museumplein, Amsterdam
Het is een enorm wit kunstwerk van 8 meter breed en 9 meter hoog, de ‘Self Portrait of a Dreamer’ van Joseph Klibansky. Het beeld dat onder andere al in Rio de Janeiro en Venetië stond, is recentelijk in Amsterdam geland. En niet zo maar op een plek, het kunstwerk staat midden in de vijver aan de achterkant het Rijksmuseum. Om de attentiewaarde in de avonduren niet te verliezen, is samen met de kunstenaar besloten het beeld op een natuurlijke manier te verlichten met rondom warm wit licht en aan de voorzijde RGB verlichting (licht in kleur) van iGuzzini. In samenwerking met het gerenommeerde Italiaanse lichtmerk is een prachtige lichtcombinatie ontstaan die niet schreeuwt maar tegelijkertijd toch opvalt en constant verbaasd.

Terras sterrenrestaurant Restaurant One, Roermond
In een voormalige energiecentrale in Roermond is sinds 2012 het sterrenrestaurant Restaurant One gevestigd. Het pand is volledig aangepakt en teruggebracht naar de industriële look. Van oude bakstenen wanden tot robuuste stalen balken en zelfs graffitiwerken, het restaurant is zowel binnen als buiten een schitterende plek vol karakter. Buiten ligt een groot terras aan zijrivier ‘de Roer’ en sinds kort is er ook een toegangsbrug over het water. Om voor een overweldigende lichtsfeer te zorgen is in-lite lab. ingeschakeld. Bij de entree over het water hebben ze gebruik gemaakt van geïntegreerde verlichting, dezelfde armaturen zijn willekeurig verwerkt in het terras. Dit zorgt voor een warm en welkom gevoel. Verder is het pand verlicht met up-downlighters en zijn er op diverse plekken accenten op het groen gelegd. De totale verlichting zorgt voor een zeer sfeervol geheel waar de gasten tot in de late uurtjes kunnen genieten van de gastronomische keuken.

Dakterras Zoku Hotel, Amsterdam
Het Zoku Hotel in Amsterdam, een longstay hotel voor expats in en om de hoofdstad is een prachtige en bedrijvige plek. Op het dak, die tot één van de meest inspirerende buitenruimtes van de stad behoort, zijn verschillende zones verlicht door in-lite lab. Iedere zone heeft een uniek ontwerp en eigen functie. De eerste zone, bestaande uit een glazen toegang en veel groene zit- en loungeplekken is verlicht met spots, wandlampen en geïntegreerde verlichting die het creatieve en relaxte gevoel van het dakterras versterken. De tweede en derde zone bestaan uit een vlonder, groen in potten en zitplekken. In deze twee zones zorgt geïntegreerde verlichting voor sfeer en kunnen gasten in alle rust een hapje eten of drinken met een overweldigend uitzicht over de stad.
 

Kunstwerk Jozef Klibansky
Restaurant One
in-lite lab. Zoku hotel
in-lite lab.

Want to meet up?

Ben je zelf eigenaar van een unieke buitenruimte en/of project? Bijvoorbeeld een hotel (dak)tuin, terras van een restaurant of mooie villatuin. Twijfel dan niet om contact op te nemen met in-lite lab. en laat je verrassen! Met een goede kop koffie gaan ze samen met jou aan tafel en komen ze altijd tot een creatieve lichtoplossing die aansluit op jouw wensen.

Voor meer informatie en een uitgebreidere selectie projecten of het maken van een afspraak bezoek je de in-lite lab. website. Wil je op de hoogte blijven van de laatste projecten? Volg in-lite lab. dan op instagram!

 

bezoek in-litelab.com   volg in-lite lab.