• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Inspiratie

Schuttingen & tuinmuren

in-lite ACE DOWN + MINI SCOPE

Schuttingen en tuinwanden met licht

Tuinwanden plaats je meestal om privacy te creëren. Maar naast functioneel kan een tuinafscheiding, schutting of tuinmuur ook mooi zijn. Met buitenverlichting wordt het een bijzonder tuinelement dat vooral ’s avonds veel sfeer geeft. Maak van je tuinwand een lichtwand!

in-lite CUBID

Veilige schutting

Geef jij de voorkeur aan een functionele schutting of tuinwand? Door wandlampen net boven de grond op de tuinwand te installeren, verlichten ze een aangrenzend tuinpad. Hiermee is je tuinwand sfeervol verlicht, maar zorgt het er bovendien ook nog eens voor dat je ’s avonds veilig door de tuin kunt lopen. Je kunt hier bijvoorbeeld de BLINK of WEDGE voor gebruiken.

in-lite EVO DOWN DARK

Sfeervolle tuinwand

Staat er een lounge- of eethoek bij de schutting of tuinwand? Installeer dan wandlampen hoog op de tuinwand om deze te accentueren. Hou je van architectonisch strak licht, kies dan voor armaturen uit de ACE lijn. Wil je liever ronde armaturen met zachter sfeerlicht, kies dan voor bijvoorbeeld BLINK

Mini Scope

Tuinwanden met spots

Wist je dat de MINI SCOPE ook geschikt is voor montage aan de schutting of muur? Deze kleine spot wordt standaard geleverd met een beugel en is dus ideaal om aan de schutting te monteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitlichten van een tuinbank of loungestoel. 

in-lite persoonlijk advies dealers

Laat je persoonlijk adviseren

Wat voor functie krijgt jouw tuinwand of schutting? Ga je voor sfeer of toch liever veiligheid? Als je nog wat hulp kunt gebruiken, kun je bij één van onze dealers terecht voor persoonlijk advies. Zij kunnen je helpen met een lichtplan. 

Verkooppunten

Gebruikte producten

in-lite buitenverlichting Wandlampen Blink

BLINK

Wandlamp met lens diffuus/helder
69,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting Wandlampen WEDGE

WEDGE

Wandlamp diffuus licht
76,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting Wandlampen Ace Down

ACE DOWN

Downlighter verstelbaar licht
124,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting buitenspots MINI SCOPE (UPDATE)

MINI SCOPE

Mini buitenspot met grondpen/wandbeugel
77,00
Incl. BTW.