• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Inspiratie

Tuinpad & oprit

in-lite buitenverlichting oprit met ace-up down 100-230v

Entree, tuinpad, garage & oprit verlichten

Ook ’s avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. En dat gaat wat ons betreft verder dan alleen een lamp bij de voordeur en de schuur. We laten je graag zien hoe je op sfeervolle wijze je entree, tuinpad, garage of oprit kunt verlichten. 

in-lite buitenverlichting tuinpad en oprit grondspots

Sfeervol tuinpad

Wil je ’s avonds makkelijk je weg door de tuin vinden, dan is het handig je tuinpad te verlichten. Uiteraard kun je dit doen door er staande lampen zoals LIV DARK langs te plaatsen. Maar heb je er ook weleens aan gedacht om kleine led lampjes zoals FUSION 22 of HYVE 22 in je pad te verwerken? Door ze als het ware over het pad te strooien krijg je een sfeervol natuurlijk effect. Met een zogenoemd sterrenpad kun je ’s avonds zeker makkelijk je weg in de tuin vinden. 

in-lite buitenverlichting oprit en tuinpad ACE

Oprit met buitenverlichting

Met de juiste verlichting stuur je ’s avonds heel eenvoudig je auto op de oprit. Er zijn verschillende manieren om je oprit te verlichten. Zo kun je de oprit aanschijnen met staande buitenlampen zoals ACE of SENTINA. Heb je een laag muurtje naast je oprit, dan kun je er ook voor kiezen om er wandlampen zoals BLINK op te monteren. Tenslotte is het ook mogelijk om overrijdbare grondspots in de bestrating te integreren. 

in-lite buitenverlichting oprit en tuinpad veilige opstap

Opstapjes met licht

Heb je hoogteverschillen in je tuin, zoals opstapjes en trapjes? Deze kunnen ’s avonds erg verraderlijk zijn. Voorkom struikelen door grondspots in de traptreden of opstapjes te verwerken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de FUSION of HYVE gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om, net als bij de oprit, wandlampen op een eventuele zijmuur te installeren, zoals de CUBID.

verkooppunten

Laat je persoonlijk adviseren

Heb jij al bedacht hoe je je tuinpad of oprit gaat verlichten? Als je er nog niet helemaal zeker over bent, kun je bij één van onze dealers terecht voor persoonlijk advies. Zij kunnen je helpen met een lichtplan.  

Verkooppunten

Gebruikte producten

in-lite tuinverlichting Grondspots FUSION 22

FUSION 22

Mini grondspot zacht licht
44,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting Grondspots HYVE 22

HYVE 22

Mini grondspot sfeerlicht
44,00
Incl. BTW.
in-lite buitenverlichting Staande lampen Ace

ACE

Lage staande lamp verstelbaar
159,00
Incl. BTW.
in-lite tuinverlichting Grondspots HYVE

HYVE

Ronde grondspot sfeerlicht
83,00
Incl. BTW.