• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Gezien in Eigen Huis & Tuin

Modern mediterrane tuin

in-lite EIgen Huis en Tuin

Buitenverlichting met impact

Door slechts een aantal sprekende buitenlampen toe te voegen aan je tuin, creëer je al gauw een groots effect. Tom laat het in Eigen Huis en Tuin zien. In deze modern mediterrane tuin wordt gebruik gemaakt van de opvallende ACE HIGH DARK en de architectonische WEDGE SLIM DARK. Dit zijn echt de blikvangers in de sfeervolle tuin. De MINI SCOPE in de beplanting zorgt voor veel diepte en de MINI SCOPE CEILING in de pergola maakt het geheel af.

Meer weten over de armaturen en de mogelijke toepassingen in jouw tuin? Lees gauw verder.

 

Logo Eigen Huis en Tuin

Modern mediterrane tuin met veel sfeer

ACE HIGH DARK
De ACE HIGH DARK is een staande lamp en geeft aan twee zijdes naar beneden licht. Hierdoor is hij perfect te plaatsen tussen de beplanting. Wanneer je hem langs een pad plaatst, licht hij zowel de border als de bestrating uit. In de mediterrane tuin is de ACE HIGH DARK ook op deze manier toegepast. Wil je schaduweffecten creëren op de bestrating van je planten of grassen? Plaats de lamp dan iets verder in de border. Dit geeft een erg sfeervol effect. De ACE HIGH serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en is perfect te combineren met de andere producten uit de ACE serie. 

WEDGE SLIM DARK
De strakke WEDGE SLIM DARK is een opvallende verschijning op je wand. De wandlamp is functioneel boven het aanrechtblad geplaatst zodat je hier goed zicht op hebt. Met zijn brede lichtuittrede creëer je een mooi egaal verlichte wand. De WEDGE SLIM DARK is nu op ooghoogte geplaatst, maar kan ook toegepast worden op een laag muurtje als oriëntatieverlichting. De WEDGE SLIM DARK is momenteel alleen verkrijgbaar in de donkergrijze uitvoering. Je kan de lamp goed combineren met in-lite verlichting in dezelfde tint of combineer hem in de tuin met de overige WEDGE producten. 

MINI SCOPE & MINI SCOPE CEILING
Tom maakt de mediterrane tuin af door achterin MINI SCOPE spots te plaatsen tussen de beplanting. Hierdoor creëer je diepte en lijkt de tuin optisch groter. De MINI SCOPE is eenvoudig toe passen in elke tuin. Of dit nu in de border is tussen grassen en lage beplanting of zelfs om compacte bomen en struiken uit te lichten. Als laatste is de MINI SCOPE CEILING gemonteerd in de pergola. Het is een krachtige plafondspot zonder dat deze verblind door de toegevoegde ring met honingraatstructuur.  

Eigen Huis en Tuin - modern mediterraan
Eigen Huis en Tuin - in-lite buitenverlichting
Eigen Huis en Tuin - in-lite buitenverlichting
in-lite buitenverlichting advies

Laat je adviseren

in-lite Product Advisor

Benieuwd welke buitenlampen perfect zijn voor bijvoorbeeld jouw schutting of pergola? Laat je adviseren door de in-lite Product Advisor! In de Product Advisor vind je de meest voorkomende tuinelementen met hierbij een passend lichtadvies. Kies je element, bekijk welke mogelijkheden er zijn en kies het armatuur dat het beste bij jouw smaak en tuinstijl past.
 

Product Advisor