• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite in eigen huis & tuin

Meer sfeer in Oud Hollandsche tuin met Buitenspots

eigen huis en tuin tovert met in-lite in oud hollandsche tuin heiloo (2)

Oud Hollandsche tuin | Heiloo

Eigen Huis en Tuin tovert met buitenspots

In Heiloo creëerde Tom van Eigen Huis en Tuin een Oud Hollandsche tuin voor Giedo en Maxime. Zij wilden een tuin waarmee ze zelfvoorzienend kunnen leven en waarin ze met vrienden kunnen genieten van heerlijke zomeravonden. Om dit doel te bereiken, ging Tom aan de slag met buitenspots. Dit type buitenverlichting is verkrijgbaar in verschillende formaten, past in ieder tuintype en is makkelijk te installeren.

eigen huis en tuin tovert met in-lite in oud hollandsche tuin heiloo (3)

Hoe kies je de juiste buitenspot

Gebruik onze Product Advisor

Buitenspots zijn de ideale keuze voor het uitlichten van eyecatchers in de tuin. Ze zijn geschikt voor het verlichten van lage beplating, hoge bomen, gevels, muren of schuttingen. De spots kenmerken zich door unieke lichthoeken en het lichtbereik van de bundel. Als je bijvoorbeeld een spots tussen lage beplanting wil steken, kies je compacte spots zoals de MINI SCOPE. Voor het uitlichten van forse bomen zijn de BIG SCOPE of BIG SCOPE NARROW beter geschikt. Kom je er niet uit welke spot voor jouw tuin het beste is? Maak dan gebruik van onze Product Advisor.

lichtbereik en lichthoek in-lite buitenspots

 

eigen huis en tuin tovert met in-lite in oud hollandsche tuin heiloo (4)

Eenvoudig te installeren

In de grond steken, aansluiten en klaar!

In deze aflevering demonstreert Tom dat het installeren van de buitenspots eenvoudiger is dan je denkt. Je kunt ze eenvoudig in de grond prikken met bijgeleverde grondpen. Eenmaal geplaatst, kun je ze gemakkelijk aansluiten op het in-lite systeem en richten op het element dat je wilt uitlichten. 

eigen huis en tuin tovert met in-lite in oud hollandsche tuin heiloo (5)

Meer sfeer

Door slimme accessoires

In de overkapping plaatst Tom MINI SCOPE spots met KILLFLASH lenscovers. De KILLFLASH voorkomt inkijk in de lichtbron, zodat Guido en Maxime onder de overkapping genieten van lange zomeravonden met licht dat sfeervol en niet verblindend is. Dankzij slimme combinatie van diverse buitenspots en accessoires is Tom erin geslaagd om een prachtige Oud Hollandse tuin te creëren die ’s avonds bijna nog sfeervoller is dan overdag. 

Wil je zelf eenvoudig beginnen met buitenverlichting? Laat je inspireren door ons assortiment buitenspots en ontdek de bijbehorende accessoires
 

product advisor

Product Advisor

Hoe kies ik de juiste verlichting voor mijn tuin?

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste in-lite verlichting. Vandaar dat je gebruik kunt maken van onze Product Advisor, een handige tool die je helpt bij het maken van de juiste keuzes per tuinelement. De Product Advisor laat per tuinelement zien welk type buitenlamp het beste past en laat daarnaast een bijbehorend plaatsingsadvies zien. Wil jij de Product Advisor gebruiken? Probeer ‘m nu uit!

PROBEER PRODUCT ADVISOR

Laat je inspireren!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag verlichting in je tuin? Vraag onze gratis brochure aan en laat je onderdompelen in de verlichtingsmogelijkheden

Brochure aanvragen
the book of in-lite

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips

Aanmelden nieuwsbrief