• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Ons product

Kwalitatief Nederlands Design

in-lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende LED buitenverlichting. En dat doen we al meer dan 15 jaar.

Van lichtbron tot coating ons eigen design
Onze producten ontwerpen wij zelf. Van de lichtbron en behuizing tot de coating aan toe. Bij de constructie van onze armaturen houden we altijd rekening met de extreme omstandigheden in de tuin. We gebruiken kwalitatief hoogstaande materialen en werken met fabrikanten die leidend zijn in de markt. We testen onze eigen producten volop zodat we weten wat we in de markt zetten. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie. Kwalitatief Nederlands design dus. Benieuwd naar hoe wij onze producten ontwikkelen? Neem een kijkje in de keuken van R&D.

Lees meer

Uniek en divers assortiment
Ons assortiment omvat een diversiteit aan unieke armaturen, zowel qua lichttoepassing als vormgeving. We werken er hard aan om ons assortiment continue te blijven vernieuwen en verbeteren. Bijvoorbeeld als het gaat om de efficiency van onze armaturen. Echter vinden we het ook belangrijk dat onze buitenlampen niet alleen ’s avonds een toevoeging zijn aan je tuin, maar ook overdag jouw smaak & lifestyle benadrukken. Zo hebben we de afgelopen tijd bijvoorbeeld verschillende kleuren en afwerkingen geïntroduceerd. Ook bieden we accessoires waarmee je armaturen en lichtbeelden kunt afstemmen op je eigen wensen. Zo kun je van je buitenruimte een unieke plek maken waar je niet alleen overdag maar ook ’s avonds optimaal van kunt genieten.  

Naar assortiment

in-lite kwalitatief nederlands design
in-lite showroom
wandlamp ACE in-lite
in-lite lab

Innovatie onderscheidt een leider van een volger

Als in-lite willen we je maximaal blijven inspireren en informeren. Over de mooiste productcombinaties en lichteffecten, toegepast op de gaafste plekken. In de hipste steden, zowel in binnen- als buitenland. Hiervoor hebben we een speciale in-lite tak opgericht: in-lite lab. gaat op zoek naar deze plekken, verlicht ze en laat het aan de wereld zien. Zodat jij en de rest van de wereld de vele mogelijkheden van in-lite verlichting kunnen ervaren en je deze inspiratie kunt gebruiken in je eigen buitenruimte. De Creative Light Specialists van in-lite lab. gaan verder dan bestaande armaturen en voor de hand liggende lichtoplossingen. Hun motto is niet voor niets dare to be different...

Meer over lab.