• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Led buitenverlichting met optimale kleurbeleving

Daarom kies je voor in-lite buitenlampen

Color your life

Ervaar kleur als nooit tevoren

De voordelen van led verlichting zijn inmiddels wel bekend. Toch zijn er grote kwalitatieve verschillen tussen de talloze led armaturen op de markt. in-lite loopt voorop als het gaat om led buitenverlichting op 12 volt. We ontwerpen al zo'n 20 jaar led buitenlampen met als doel zoveel mogelijk mensen het echte in-lite wow-effect in de tuin te laten ervaren. Daarnaast blijven we innoveren om het licht in onze armaturen te perfectioneren. En dat zie je. Door de hoge kwaliteit van onze LED lichtbronnen, beleef je bijvoorbeeld de kleuren in de tuin zoals je nog niet eerder hebt gedaan. Dit zijn de 4 redenen om te kiezen voor in-lite led buitenverlichting. 

in-lite leds cri

Groen blijft groen

Natuurlijke kleurbeleving

Ook ’s avonds met de buitenverlichting aan, wil je de kleuren in je tuin optimaal beleven. Daarom ontwikkelen wij alleen buitenlampen met een zo hoog mogelijke CRI waarde. Hoe hoger de CRI waarde van een lamp (maximaal 100), hoe beter deze in staat is kleuren en contrasten zo goed mogelijk te laten zien. Alle lampen van in-lite zijn voorzien van leds met minimaal CRI 91 en we hebben zelfs lampen in het assortiment met CRI 96. Perfect om je tuin sfeervol te verlichten en tegelijkertijd te zorgen voor een natuurlijke kleurbeleving. Je groene boom of struik blijft dus mooi groen.  

in-lite armaturen zijn uitgevoerd met de beste leds

Beter voor milieu & portemonnee

Leds met hoog rendement

In in-lite armaturen worden leds gebruikt van de meest vooraanstaande fabrikanten in de branche. Ook bij deze leveranciers staat innovatie hoog in het vaandel. Eén van de belangrijkste punten waarop grote vooruitgang wordt geboekt, is het rendement van de led: er is steeds minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid licht uit een led te krijgen. Onze leds hebben een zeer hoog rendement, waardoor het energieverbruik minimaal is. Het overgrote deel van ons assortiment heeft energielabel A+ of A++. Beter voor het milieu en de portemonnee.

Sfeervol passend licht

Sfeervol passend licht

Licht dat perfect is en blijft

Naast de CRI van een buitenlamp, bepaalt ook de kleur van het licht hoe je jouw tuin ’s avonds ervaart. De armaturen in ons assortiment geven een sfeervol warm wit licht tussen de 2700 en 3000 Kelvin. Bij het ontwerpen van onze buitenlampen en het bepalen van de lichtkleur, houden we rekening met de toepassingen van een lamp. Een buitenspot om een grote boom mee aan te lichten heeft bijvoorbeeld een iets hogere kleurtemperatuur dan een subtiel grondspotje waarmee je een terras sfeervol wilt markeren. Uiteraard zorgen we er ook voor dat alle armaturen uit ons assortiment met elkaar te combineren zijn en dat de lichtkleur constant blijft gedurende de levensduur van het armatuur. 

in-lite design

5 jaar garantie

Perfecte match tussen lichtbron en constructie

Tenslotte heeft naast de lichtbron ook de constructie invloed op de kwaliteit en levensduur van een buitenlamp. Doordat we onze armaturen zelf ontwerpen, kunnen we lichtbron en constructie optimaal op elkaar afstemmen. Hierdoor kunnen we je met een gerust hart 5 jaar garantie geven. Zo geniet je gegarandeerd een lange tijd van je in-lite buitenverlichting! 

Compleet assortiment buitenlampen

Ben je benieuwd geworden naar onze producten? We bieden een breed assortiment aan grondspots, staande lampen, wandlampen, buitenspots en opbouwlampen waarmee je een complete buitenruimte kun verlichten. Bekijk ons assortiment of vraag onze brochure aan!
 

assortiment     brochure

in-lite energielabel

Verpakkingslabel uitgelegd

Benieuwd hoeveel energie een in-lite lamp verbruikt of wat bijvoorbeeld de CRI waarde van een lamp is? Bekijk dan het label op de verpakking of de productdetails op onze website. Nog een keer nalezen wat deze waarden precies betekenen? Lees dan onze blog over het verpakkingslabel.

Lees meer