• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Over in-lite

Wij zijn in-lite

in-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Onze producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Benieuwd naar ons product? Dit is wat wij je garanderen.

Kwalitatief Nederlands design

We ontwerpen al onze buitenlampen zelf waardoor we je een toonaangevend & kwalitatief assortiment kunnen aanbieden.

Meer over product

Energiezuinig & duurzaam

Onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen met een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

Meer over LED

Eenvoudig & flexibel

in-lite verlichting werkt op basis van laagspanning en is eenvoudig te installeren, aan te passen en uit te breiden. 

Meer over systeem

5 jaar garantie

Met onze uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. 

Meer over garantie
in-lite dakterras
in-lite showtuin
in-lite showroom
wij trainen professionals in onze showtuin

Meer dan een merk

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

En dat doen we niet alleen. Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie. Deze professionals trainen we in onze showtuin en inspireren we met bijzondere lichttoepassingen. Samen  maken we vervolgens van iedere buitenruimte een unieke plek waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

verkooppunten

Ons pand

in-lite is gevestigd in een nieuw eigentijds kantoor in Gorinchem (langs de A15) mét bijzondere (show)tuin en dakterras. Medio 2016 is ons pand officieel geopend. Kijk en geniet met ons mee van de officiële aftermovie!

over in-lite ons team

Het in-lite team

Bij in-lite design bv in Nederland zijn zo'n twintig medewerkers werkzaam op verschillende afdelingen. Benieuwd naar de gezichten achter in-lite? Van Sales tot Finance, we hebben al onze toppers voor je op een rij gezet. Maak kennis met het in-lite team!

Naar het Team