• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Remade With Love

Stapsgewijs buitenverlichting in de tuin

in-lite stapsgewijs buitenverlichting in de tuin remade with love

Stapsgewijs buitenverlichting in de tuin

Ons systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen probleem! Heb je de nieuwe collectie gezien en wil je graag de verlichting in je tuin vernieuwen? Met ons systeem kun je op eenvoudige wijze de verlichting in je tuin zowel aanpassen als uitbreiden. 

Benieuwd hoe blogger Anne van 'Remade with love' dit heeft aangepakt? Lees verder!

in-lite stapsgewijs buitenverlichting stap 1

Stap 1 | Sierappelbomen en tuinhuis

Anne had van tevoren al goed bedacht welke tuinelementen ze wilde uitlichten. Vervolgens heeft ze stapsgewijs verlichting aangesloten in haar achtertuin. Zo begon ze met enkele buitenspots en een wandlamp om de sierappelbomen en het tuinhuis uit te lichten.

Gebruikte producten:

Totaal: €559,00 incl. BTW

in-lite stapsgewijs buitenverlichting stap 2

Stap 2 | De eethoek

Daarna was het tijd voor haar favoriete tuinelement, de eethoek. Hiervoor heeft ze ACE-wandlampen op de schutting geïnstalleerd. “De lamp geeft een hele mooie lichtbundel welke niet in je ogen schijnt en ook vind ik het stoere donkere ontwerp erg mooi”, aldus Anne.

Gebruikte producten:

Totaal: €1115,00 incl. BTW

in-lite stapsgewijs buitenverlichting stap 3

Stap 3 | Krentenboom & hortensia's

Om de krentenboom en de hortensia’s te accentueren heeft ze grondspot NERO en buitenspot MINI SCOPE gebruikt. Anne: “Door de verlichting komen de planten nog mooier tot hun recht”.

Gebruikte producten:

Totaal: €1503,00 incl. BTW

in-lite stapsgewijs buitenverlichting stap 4

Stap 4 | Siergrassen in de borders

En last but not least, om het plaatje compleet te maken, heeft Anne nog een aantal staande lampen geplaatst tussen de siergrassen. Anne: ”Door de sfeervolle tuinverlichting kunnen we extra lang van het aanzicht van onze tuin genieten en elkaar bovendien ook nog eens goed zien, wat ik persoonlijk erg prettig vind.”

Gebruikte producten:

Totaal: €2145,00 incl. BTW

Installatieproces

Benieuwd hoe Anne het installatieproces heeft ervaren? Op haar blog, 'Remade with love', legt ze uit hoe ze met behulp van een licht- en kabelplan aan de slag is gegaan.

Lees verder
in-lite stapsgewijs buitenverlichting remade with love

Meer inspiratie nodig?

Wil je nog meer inspiratie opdoen op het gebied van tuinen en buitenverlichting? Op onze website bieden we je inspiratie voor verschillende tuinelementen, zoals schuttingen, vijvers, overkappingen en bomen. 

Bekijk tuinelementen met licht