• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite in Eigen Huis & Tuin

Sfeervolle tuin met tuinverlichting

Maak je tuin bijzonder met tuinverlichting!

Je tuin in één dag omtoveren tot een sfeervolle en gezellige buitenruimte? Het kan! Tom en Evelyn transformeerden de kale tuin van Chantal & Patrick in een prachtige sfeervolle tuin. Hoe? Je ziet het in de video.

Eigen Huis & Tuin - Zichtlijnen bepalen

Zichtlijnen & tuinelementen bepalen

Hoe verlicht ik mijn tuin met in-lite verlichting?

Zichtlijnen
Je wilt je tuin graag sfeervol verlichten, maar waarmee begin je voor een mooi resultaat? Allereerst breng je de zichtlijnen van je tuin in kaart. Simpel gezegd… van waaruit kijk je naar de tuin en waar komt de tuinverlichting het beste tot zijn recht. Vooral het zicht vanuit je huis of vanaf de zithoek in de tuin is belangrijk.

Tuinelementen
Als je dit gedaan hebt, bekijk je welke tuinelementen binnen deze zichtlijnen interessant zijn om te verlichten. Bij de tuin van Chantal & Patrick zijn bijvoorbeeld de oprit, overkapping en schutting verlicht met de PUCK, MINI SCOPE CEILING en ACE DOWN DARK. De keuze voor deze buitenlampen is tot stand gekomen met onze Product Advisor, een handige hulptool om de juiste verlichting te kiezen bij elk tuinelement. Lees verder voor meer informatie.

Eigen Huis & Tuin_Bodegraven

Product Advisor

Hoe kies ik de juiste verlichting voor mijn tuin?

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste in-lite verlichting. Vandaar dat je gebruik kunt maken van onze Product Advisor, een handige tool die je helpt bij het maken van de juiste keuzes per tuinelement. De Product Advisor laat per tuinelement zien welk type buitenlamp het beste past en laat daarnaast een bijbehorend plaatsingsadvies zien. Wil jij de Product Advisor gebruiken? Probeer ‘m nu uit!


Probeer Product Advisor
 

Laat je inspireren!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag verlichting in je tuin? Vraag onze gratis brochure aan en laat je onderdompelen in de verlichtingsmogelijkheden

Brochure aanvragen
in-lite brochure

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips

Aanmelden nieuwsbrief