• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie

Algemeen

Geeft buitenverlichting op 12 volt minder licht dan verlichting op 230 volt?

Nee, dit is een misverstand. Het soort lichtbron (LED, halogeen, gloeilamp) en het vermogen (aantal watt) van een buitenlamp is bepalend voor de lichtopbrengst. Lees hier alles over de voordelen van 12 volt tuinverlichting.

Hoe maak ik een kabelplan?

Hoe je een kabelplan maakt lees je in ons blog.

Hoe maak ik een lichtplan?

Hoe je een lichtplan maakt lees je in ons blog.

Ik heb nog in-lite halogeenverlichting in mijn tuin, kan ik deze combineren met LED verlichting?

Ja, alle in-lite armaturen, van LED tot Halogeen, zijn te combineren met elkaar. Houd voor een optimale lichtopbrengst rekening met de belasting van de transformator en de maximale kabellengtes. Lees hierover meer op de pagina Installatietips en in de handleidingen van onze transformators en kabels.

Is halogeen verlichting niet sfeervoller dan LED?

Nee dat is inmiddels al lang niet meer zo. Onze LED armaturen geven een warm wit licht met een zeer natuurlijke kleurweergave en zijn ook nog eens veel duurzamer en energiezuiniger. Meer hierover lees je op de pagina LED tuinverlichting.

Kan ik in een in-lite armatuur met halogeenlamp of gloeilamp ook een LED lamp plaatsen?

Nee dit is niet mogelijk. De constructie van deze armaturen is niet geschikt voor een LED lichtbron.

Moet ik eerst een lichtplan maken?

Dat hoeft niet maar is wel verstandig. Met een lichtplan zorg je ervoor dat er licht is op de juiste plaatsen. Het maakt tevens de keuze voor het type armatuur eenvoudiger en je kunt snel en gemakkelijk berekenen welke technische voorzieningen nodig zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk! Lees ons blog over hoe je een lichtplan maakt.

Waar is in-lite buitenverlichting verkrijgbaar?

Onze verlichting is verkrijgbaar via verkooppunten in heel Nederland. Er is dus altijd een dealer bij je in de buurt.

Wat is het verschil tussen in-lite LED tuinverlichting en andere merken?

Wij ontwerpen onze producten zelf waardoor we je een toonaangevend assortiment LED buitenverlichting kunnen bieden met 5 jaar garantie. Daarnaast zijn we een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. Meer over ons bedrijf en onze producten lees je op de pagina 'Over in-lite'.

Wat zijn de voordelen van LED tuinverlichting?

LED tuinverlichting is inmiddels ook voor het verlichten van de tuin (en de openbare buitenruimte) de meest duurzame en energiezuinige optie. Meer hierover kun je lezen op de pagina LED tuinverlichting.

Welke toepassingen heeft buitenverlichting?

Buitenverlichting zorgt onder meer voor veiligheid en sfeer. Maar er is veel meer over te vertellen. Alles wat je over buitenverlichting wilt weten lees je op de pagina Keuzehulp tuinverlichting.

Zit er garantie op in-lite producten?

Ja, wij bieden een uitgebreide garantieregeling. Bekijk hiervoor onze pagina garantie & reparaties.