• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie

Assortiment

Hebben jullie ook onderwaterverlichting?

Ja, ons assortiment bevat een LED onderwaterspot die speciaal geschikt is voor permanent gebruik onder water. Meer weten over vijververlichting? Lees dan ook ons blog.

Hoe weet ik welk type transformator ik moet aanschaffen?

Dit hangt af van het totale vermogen (watt) van de armaturen in je lichtplan. De transformator moet voldoende vermogen hebben om de verlichting aan te sturen. Voor meer informatie ga je naar de pagina installatietips of ons blog over het maken van een kabelplan.

Hoe weet ik welk vermogen een in-lite buitenlamp heeft?

Op de verpakking van de in-lite armaturen is het vermogen in watt aangegeven. Meestal staat het ook op de lamp zelf. Tevens is deze informatie vinden in ons productoverzicht op de website en in het losse productoverzicht bij de brochure.

Ik heb nog in-lite halogeenverlichting in mijn tuin, kan ik deze combineren met LED verlichting?

Ja, alle in-lite armaturen, van LED tot Halogeen, zijn te combineren met elkaar. Houd voor een optimale lichtopbrengst rekening met de belasting van de transformator en de maximale kabellengtes. Lees hierover meer op de pagina Installatietips en in de handleidingen van onze transformators en kabels.

Is halogeen verlichting niet sfeervoller dan LED?

Nee dat is inmiddels al lang niet meer zo. Onze LED armaturen geven een warm wit licht met een zeer natuurlijke kleurweergave en zijn ook nog eens veel duurzamer en energiezuiniger. Meer hierover lees je op de pagina LED tuinverlichting.

Kan ik in een in-lite armatuur met halogeenlamp of gloeilamp ook een LED lamp plaatsen?

Nee dit is niet mogelijk. De constructie van deze armaturen is niet geschikt voor een LED lichtbron.

Kan ik jullie verlichting inbouwen in bestrating of houten constructies?

Ja, een deel van ons assortiment grondspots kun je integreren in bestrating en/of hout. Hoe je dit het beste kunt doen, lees je bij het verwerkingsadvies van de betreffende grondspots en in de handleiding.

Bekijk de selectie grondspots toe te passen in beton en natuursteen

Bekijk de selectie grondspots toe te passen in houten constructies

Kunnen alle in-lite transformators en kabels gecombineerd worden met elkaar?

Ja, dit kan met uitzondering van onze mini transformator. Wij adviseren wel één type kabel in een tuin te gebruiken, ook als je meerdere transformatoren wilt installeren (en dus meerdere kabelplannen voor één tuin maakt). Zo worden vergissingen voorkomen die leiden tot het niet goed functioneren van het systeem.

Kunnen in-lite buitenlampen tegen vorst en sneeuw?

Ook met vorst en sneeuw kun je onze lampen met een gerust hart buiten laten staan; bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de extreme omstandigheden in de tuin.

Let op! Alleen voor onderwaterspot SUB geldt dat deze tijdens vorstperiodes bovengronds geplaatst dient te worden. De spot is geschikt voor gebruik bij een watertemperatuur tussen de 4 en 35 graden. Haal SUB dus op tijd uit het water om bevriezing te voorkomen.

Wat is het verschil tussen in-lite LED tuinverlichting en andere merken?

Wij ontwerpen onze producten zelf waardoor we je een toonaangevend assortiment LED buitenverlichting kunnen bieden met 5 jaar garantie. Daarnaast zijn we een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. Meer over ons bedrijf en onze producten lees je op de pagina 'Over in-lite'.

Wat zijn de voordelen van LED tuinverlichting?

LED tuinverlichting is inmiddels ook voor het verlichten van de tuin (en de openbare buitenruimte) de meest duurzame en energiezuinige optie. Meer hierover kun je lezen op de pagina LED tuinverlichting.

Zijn de grondspots van in-lite overrijdbaar?

Een aantal van onze te integreren armaturen is geschikt voor in bijvoorbeeld een oprit. Bekijk de selectie van overrijdbare grondspots in ons productoverzicht.

Zijn er ook in-lite buitenlampen met sensor?

Onze transformatoren zijn uitgerust met een lichtsensor waarmee de verlichting automatisch aangaat als het donker wordt. Lees meer hierover op de pagina Installatietips of raadpleeg de handleiding van de transformator.

Zijn in-lite buitenlampen waterdicht?

Alle armaturen van in-lite zijn geschikt voor buitengebruik. Armaturen met LED lichtbronnen zijn waterbestendig (zie ook de ip-waardes bij onze producten), maar zijn niet ontworpen om permanent onder water te verblijven. Gebruik hiervoor onze onderwaterspot.

Zit er garantie op in-lite producten?

Ja, wij bieden een uitgebreide garantieregeling. Bekijk hiervoor onze pagina garantie & reparaties.