• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Virtual reality tuintour

Tuin in 360°

in-lite vr tuintour

Virtuele tuintour

Wil je ervaren wat in-lite buitenverlichting voor je tuin kan doen? Doe dan onze virtuele tuintour! Loop zowel overdag als 's avonds door onze tuin en bekijk welke buitenlampen zijn gebruikt en welk effect ze hebben. Je kunt de tour doen met of zonder VR bril.

De tour regulier bekijken
Start de tour met onderstaande link en loop door de tuin door op de pijltjes te klikken. Voor het wisselen tussen de dag- en nachtstand klik je op de zon/maan en voor de productinformatie klik je op de plusjes.

De tour bekijken met VR bril
Wil je de tour bekijken met een 3D VR bril, start de tour dan op je smartphone en draai deze horizontaal. Om de tour in VR modus te starten, klik je op het VR logo onderin het scherm en daarna op in-lite. Je kunt nu je smartphone in de VR bril plaatsen. Let erop dat je telefoon in het midden van de houder is geplaatst. Stel de lens in op de juiste pupilafstand en geniet van de tour! Door je blik te laten rusten op de zon/maan wissel je van dag- en nachtstand en voor de productinformatie kijk je naar de plusjes. Geniet van de tour!

Start de tour