• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

vtwonen

Weer verliefd ♥ op je tuin

Weer verliefd ♥ op je tuin - Cristel & Sandro

Elke week gaan Viktor en de stylisten van vtwonen in 'Weer verliefd op je huis' de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis of tuin. 14 mei waren Cristel en Sandro aan de beurt. Cristel en Sandro zijn anderhalf jaar geleden samen gaan wonen. Ze hebben al wat moois gemaakt van hun interieur, maar bij de tuin konden ze nog wel wat hulp gebruiken. vtwonen hielp ze hierbij en uiteraard hebben wij geholpen met het lichtontwerp. Lees verder voor meer informatie over de buitenverlichting.

in-lite & vtwonen - weer verliefd op je huis overkapping

Wensen van de bewoners

De bewoners hadden ieder een aantal wensen voor de tuin. Zo wilde Cristel een romantische tuin met veel groen, diverse zitjes en vooral heel veel zon. Sandro wilde juist een praktische tuin met een BBQ, grote tafel, tegels en veel schaduw. Het doel was om uiteindelijk deze wensen te combineren in een mooie gezinstuin die goed bij het huis past en waar de kinderen zich ook in thuis voelen. We denken zeker dat dit gelukt is!

weer verliefd op je huis voor
weer verliefd op je huis na

Resultaat lichtplan

Voor het lichtplan is een combinatie van functionele, sfeervolle en decoratieve verlichting toegepast. Om eenheid te creëren is er voor armaturen met een cortenstalen finish gekozen, deze passen mooi bij de cortenstalen borders. In de borders met lage beplanting zijn de LIV LOW CORTEN lampen geïnstalleerd. De LIV geeft mooi rondom licht en brengt het groen tot leven. Aan de schutting en aan de muur hangen ACE DOWN CORTEN wandlampen. Deze zijn ideaal voor het uitlichten van de zithoek en de BBQ en creëren ook nog eens een mooi lichtspel. Voor de borders met bamboe en leibomen is gekozen voor de buitenspot SCOPE. Deze spot met gebundeld licht is ideaal voor het accentueren van bijvoorbeeld hoge beplanting en kleine bomen. Tenslotte is er nog een kleinere buitenspot (MINI SCOPE) gebruikt om de houtopslag uit te lichten.

Bekijk rechts de video voor het 3D lichtontwerp.

weer verliefd op je huis liv low corten
weer verliefd op je huis ace down corten
weer verliefd op je huis ace down corten

De kleuren van in-lite

In deze tuin is er uiteindelijk gekozen voor de Corten collectie. De producten uit deze collectie creëren een industriële look. Ben je benieuwd hoe het productieproces van de Corten producten in elkaar steekt? Lees dan hier de blog

Wil je zelf liever een andere kleur in de tuin? Bij onze verlichting heb je behalve de kleur corten de keuze uit warm zilver, donker grijs, wit, zwart en RVS. Elke kleur geeft een ander effect. Wil je een strakke tuin? Kies dan voor wit. Ga je liever voor een tijdloze look, kies dan voor zwart of donkergrijs. Toch liever een robuuste look? Ga dan voor RVS armaturen. Er is voor ieder wat wils! 

Warm zilver tuinverlichting

Corten tuinverlichting

Donkergrijze tuinverlichting

Witte tuinverlichting

Zwarte tuinverlichting

RVS tuinverlichting

 

Vraag de brochure aan

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk onze brochure online of vraag deze gratis aan. 

Brochure aanvragen
in-lite brochure

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips.

Aanmelden nieuwsbrief
vtwonen weer verliefd op je huis cortenstalen border met SCOPE en LIV LOW CORTEN
vtwonen weer verliefd op je huis overkapping ACE DOWN CORTEN
vtwonen weer verliefd op je huis schutting ACE DOWN CORTEN