• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

vtwonen

Weer verliefd ♥ op je tuin

Weer verliefd ♥ op je tuin - Maarten & Jessica

In vtwonen 'Weer verliefd op je huis' gaan de vtwonen-stylisten samen met Kees de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis of tuin. Op 15 april waren Maarten, Jessica en de kids aan de beurt. Over de inrichting van hun nieuwbouw huis zijn ze helemaal tevreden, alleen met de tuin lag dit anders. De twee kwamen er gezamenlijk niet uit en schakelden vtwonen in, wij hebben ze uiteraard geholpen met het lichtontwerp. Lees verder voor meer informatie over de buitenverlichting van Maarten en Jessica.

in-lite & vtwonen - weer verliefd op je huis leeshoek

Wensen van de bewoners

De wensen van Maarten en Jessica lagen nogal uiteen al waren ze het wel over één ding eens. Beiden wilden namelijk dolgraag een tuinhuis met veranda waar ze samen met het hele gezin en vrienden dagelijks kunnen genieten. Maarten wilde daarnaast het liefst een strakke moderne tuin zonder al te veel poespas. Jessica wilde daarentegen een romantische tuin met veel afwisseling. Met als doel een tuin te creëren voor het hele gezin, hebben vtwonen en in-lite de handen ineen geslagen. Het eindresultaat mag er naar onze mening zeker zijn! Bekijk de foto's en oordeel zelf.

Weer verliefd op je huis voor
Weer verliefd op je huis na

Resultaat lichtplan

Hoe verlicht je een buitenruimte het beste? Het begint bij het ontwerpen van een lichtplan, zo ook bij de tuin van Maarten en Jessica. Bij het opstellen van het lichtplan is gekozen voor een combinatie tussen de EVO lijn en de MINI-SCOPE / MINI SCOPE CEILING. De armaturen zorgen naast sfeervolle en functionele verlichting voor een chique uitstraling. Om vanaf boven verlichting te creëren bij de borrel- en zithoek in het tuinhuisje is de MINI SCOPE CEILING gebruikt. Rondom het tuinhuis zorgt de EVO HYDE 550 bij de opstap voor veiligheid middels indirect licht. Voor het uitlichten van de buitenkeuken en leeshoek op het terras is gekozen voor de EVO DOWN DARK. Dit strakke wandarmatuur is perfect voor op de schutting of wand. Tot slot is het groen in de verhoogde borders sfeervol geaccentueerd met de eenvoudig te monteren MINI SCOPE en MINI SCOPE DUO. Deze twee armaturen zorgen voor een optimale kleurbeleving met mooie en volle groene kleuren.

Bekijk rechts de video voor het 3D lichtontwerp.

EVO DOWN DARK schutting
Weer verliefd op je tuin - MINI SCOPE CEILING en EVO DOWN DARK
EVO DOWN DARK schutting

EVO: evolutie in licht

In de tuin van Maarten en Jessica is er veelvuldig gebruik gemaakt van producten uit de EVO collectie, namelijk de EVO DOWN DARK en EVO HYDE 550. De totale EVO collectie bestaat uit zes armaturen, allemaal voorzien van de nieuwste en beste LED's. De stijlvolle en hoogwaardige EVO collectie is verkrijgbaar in geïntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen. Meer lezen over de EVO armaturen en de toepasbare mogelijkheden? Klik hier!

EVO productoverzicht

Weer verliefd op je tuin - Tuinhuis inkijk
EVO DOWN DARK schutting
Weer verliefd op je tuin - MINI SCOPE CEILING en EVO DOWN DARK (tuinhuis)

Vraag de brochure aan

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk onze brochure online of vraag deze gratis aan.

Brochure aanvragen
in-lite brochure

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste in-lite nieuws, acties en tips.

Aanmelden nieuwsbrief