• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

ontwikkeld voor jouw persoonlijke smaak

ACE & HALO serie, multifunctioneel inzetbaar

ACE in-lite verlichting aanpassen

Pas je ACE & HALO verlichting aan naar jouw wens en stijl

Wil je de verlichting in je tuin helemaal aanpassen naar je eigen wens? Dan is de ACE en HALO serie erg geschikt voor jou. Met de producten uit deze series kun je namelijk alle kanten op en het licht uit de lampen kun je volledig aanpassen naar je eigen wensen.

Hoe je dit doet? Lees gauw verder.

Pas de lichthoek eenvoudig aan

SHUTTER 1 en SHUTTER 2

Met de accessoires SHUTTER 1 en SHUTTER 2 kan je de lichthoeken van de ACE en HALO wandlampen veranderen. Dit accessoire schuif je eenvoudig over de lens en door de klepjes van de SHUTTER dicht te doen of één kant op te bewegen, verander je de hoek of lichtrichting. Plaats bijvoorbeeld voor een strak effect een ACE DOWN boven een plantenbak en pas de breedte van de lichthoek aan op de plantenbak. Door te spelen met de lichthoek creëer je een compleet eigen lichtbeeld. 

SHUTTER 1 gebruik je voor alle ACE 12V wandlampen, SHUTTER 2 is geschikt voor de 100-230V uitvoering.

Bekijk de video voor een mooie impressie van de mogelijkheden met de SHUTTER.

 

SHUTTER 1     SHUTTER 2

Een ander lichtbeeld in een handomdraai

LENS CLEAR & LENS DIFFUSE

Naast de SHUTTER zijn er ook zijn er andere lenzen als accessoire beschikbaar waardoor het lichtbeeld uit de armaturen meer diffuus of juist strakker wordt. Zo krijg je op zowel de wand als op de ondergrond een ander lichtbeeld en heb je binnen de kortste keren jouw ideale lichtbeeld in je tuin. 

De standaard lens die op de ACE wandlampen gemonteerd is, geeft een parabool vormige lichtbundel. Wil je een strakkere look of een breder en zachter lichtbeeld, dan kan je de lens verwisselen met één van de accessoires. De LENS CLEAR geeft een breed lichtbeeld met strakke randen en LENS DIFFUSE geeft een breed lichtbeeld met zachte randen. In de video laten we je precies de verschillen zien tussen de standaard lens, de LENS CLEAR en LENS DIFFUSE.

Naast de ACE serie, zijn de lenzen van de HALO wandlampen ook te verwisselen. Standaard zijn de HALO wandlampen voorzien van de LENS CLEAR, indien gewenst kan je deze vervangen met LENS DIFFUSE. 

Tip: Schuif de kap van de ACE of HALO wandlamp eraf, zodat je eenvoudig de lens kan verwisselen. 

 

LENS CLEAR     LENS DIFFUSE

HALO in-lite buitenverlichting

Volg ons

Laat je inspireren

Wil je nog meer inspiratie opdoen en de uitgebreide mogelijkheden van in-lite verlichting ontdekken? Volg ons dan op social media. Heb je de SHUTTER of lenzen toegepast in je eigen tuin? Laat jouw in-lite tuinmoment dan zien met #inlite of tag ons in je bericht. 

 

Facebook     Instagram